Gdzie kupię w Kielcach piwa z Konstancina? Głównie chodzi mi o żytnie, pszeniczne i z dębowej beczki, aczkolwiek najlepiej, jakby sklep miał pod sobą również inne piwa wywodzące się z Konstancina.
Gdzie kupię w Kielcach piwa z Konstancina?
Collapse
X
-
Browar zakończył działalność więc tych piw już raczej nie dostaniesz. A jeśli gdzieś są to pewnie skwśniały .Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
-
-
Nie Kamionek, tylko Kamionki. Browar ten nie rozpoczął jeszcze działalności. Były głosy, że nie wiadomo czy w ogóle wystartuje. Browarem tym jest Gontyniec vel Gniewosz, posiadający już zakład w Czarnkowie.
PS - jeśli spotkałbyś gdzieś jeszcze piwa z Konstancina, to lepiej nie kupuj, chyba że zależy ci tylko na etykietach
Sklep z piwem w Kielcach jakiś jest. Trzeba poszukać w dziale "piwo - gdzie" a następie "sklepy z piwem" i "świętokrzyskie".Ostatnia zmiana dokonana przez Pendragon; 2014-03-01, 21:19.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
Comment