Mam duże, duże wręcz ogromne pytanie. Czy ktoś orientuje się gdzie w Gdańsku można kupić sierpeckie piwo I klasa- Kasztelan??? Bardzo proszę o odpowiedzi...
Kasztelan w Gdańsku?
Collapse
X
-
Na przykład tu (o ile nic się nie zmieniło): http://browar.biz/forum/showthread.p...an+gda%C5%84sk
Skorzystaj z wyszukiwarki a pewnie znajdziesz coś jeszcze.Ostatnia zmiana dokonana przez YouPeter; 2010-02-07, 19:25.Bo kto piwa nie pije ten jest wywrotowcem, świadomie uszczuplającym dochody państwa, bezideowcem.
-
-
-
Sklep monopolowy ZUZA, Gdańsk, Orunia Górna, Okulickiego 2B. Jeszcze niedawno widziałem, niepasteryzowany też był, ale nie nabyłem, bo są tam lepsze w większym wyborze...Gdański Browar WaRy
Gdański Browar WaRy w BrowarBizie
Piwo z kufla smakuje lepiej :)///Mniej karmelu...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziKasztelana można równiez nabyć w Realu.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyrektor Wyświetlenie odpowiedziale w bączku mam tylko ja
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Niech ktoś powie, czy w Zuzie są bączki z Kasztelanem czy nie?
Na 95% je tam widziałem, ale jestem mocno naciskany bym zmienił zdanie
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
W Zuzie nie ma, hmmm, w takim razie miałem przywidzenie... Dopóki ktoś nie napisze, że u Anola też nie ma i nigdy nie było Kasztelana w bączkach, to niczego nie odszczekujęOstatnia zmiana dokonana przez Pendragon; 2010-02-08, 15:26.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tomek35 Wyświetlenie odpowiedziKasztelan na pewno jest u Anola na Ujeścisku.Ostatnia zmiana dokonana przez Rycho_128; 2010-02-09, 09:47.Gdański Browar WaRy
Gdański Browar WaRy w BrowarBizie
Piwo z kufla smakuje lepiej :)///Mniej karmelu...
Comment
-
-
Dobra poddaje się - odwołuje to co napisałem. Jedynym miejscem gdzie przynajmniej do dziś był/jest Kasztelan w bączku , to SMAK na Przymorzu. Widocznie coś mi się przywidziało.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika florek_92 Wyświetlenie odpowiedziWitam. Czy w Realu Kasztelan jest w butelkach 1/2 litra? (...)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bogdaniec Wyświetlenie odpowiedziW Gdyni w durzym Tesco.
Comment
-
Comment