Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Seta
Wyświetlenie odpowiedzi
Dobre piwo (niekoncernowe) na Wesele potrzebne !
Collapse
X
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Seta Wyświetlenie odpowiedziW knajpach naszego województwa poza lubelskim ajriszem, Grodzką i Elektrownią w Zamościu chyba za bardzo wyboru nie ma.
W Zamościu jeszcze nie byłem.
W Lublinie chodzę jeszcze do Czeskich Piwnic, coś sensownego z butelki można trafić.
Comment
-
-
wesele
O rany !
Dzisiaj dopiero mogłem usiąść do komputera i poczytać - super !
Coś czuję, że oprócz załatwienia rzeczonego tematu, znajdę tu bratnie dusze lubiące dobre rzeczy.
Faktycznie zakładając temat nie podałem szczegółów jak widzę bardzo istotnych.
Mieszkam w Krakowie a wesele planuję zorganizować w Ojcowie i tak jak wspominałem chciałbym żeby goście nie musieli być skazani na standardową ofertę "browarów" takich jak Ż, O, etc.
pozdrawiam wszystkich serdecznie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pioterb4 Wyświetlenie odpowiedziTo Zawiercie niedaleko. Całkiem sympatyczna opcja
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Zapomniałem o Jasnym Pełnym. Nigdy nie piłem go z beczki, natomiast Bonera Mocnego i owszem. Bursztynowe to niestety ale nie jest piwem dla wszystkich, czytaj wszelakiej weselnej gawiedzi.
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
To nie lepij Pintę?Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziBursztynowe to niestety ale nie jest piwem dla wszystkich, czytaj wszelakiej weselnej gawiedzi.
Jasne pełne pewnikiem lepsze na takie okazjeVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedziTo nie lepij Pintę?
To wesele, trzeba równać do większości. Już wiemy o jaki region kraju chodzi. Chociaż nie piłem, to rozważyłbym jeszcze niefiltrowany Grybów (jest w Krakowie sklep firmowy) oraz (tu już pite) piwo ze Szczyrzyca.
Comment
-
-
Bierz Zawiercie Bursztynowe i problem z głowy. Nie słuchaj Pendiego- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Bo ja wiem. Pierwsza albo Odsiecz mogła by być. tylko nie wiadomo co mają wbekach. Na wesele mocne piwa to raczej nie pasują.
Najlepiej niech się skontaktuje z Grześkiem, bo może coś mają z zagramanicy.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
Comment