Man pytanko do was : gdzie Mozna kupic w Polsce piwo z Usa Kanady Australii Nowej Zelandii Brazylii Argentyny Chin Japonii Rpa Egiptu Meksyku Szwecji Norwegii itp ?Moze zna ktos sklep internetowy gdzie Mozna takowe piwa dostac. Czekam na odpowiedz
piwa z odleglych krajow
Collapse
X
-
Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820 -
Szkoda, że nie napisałeś skąd pochodzisz, wtedy łatwiej byłoby Ci pomóc...
Np. Meksyk dostaniesz w każdej "Żabce", zaś Chiny bez problemu w delikatesach "Alma". W dużych miastach są sklepy/puby specjalistyczne w których mógłbyś coś znaleźć...
W razie pytań pisz na priv.
Ostatnia zmiana dokonana przez Noriusz81; 2012-08-14, 21:11.Liczba wypitych rodzajów piw: 4688 ze 190 krajów
Liczba kapsli z piw, które wypiłem: 2286 ze 162 krajów
Noriuszowe piwa - zdobyte kraje
Comment
Related Topics
Collapse
-
W Köln gdzie nie spojrzeć wszędzie kölsch, jak dla mnie styl niepijalny
. Miejscowi są pewnie przyzwyczajeni bo to ich tradycja, a poza tym ciężko dostać coś innego, jednak turyści szukają urozmaicenia. Ale na szczęście da się znaleźć miejsca gdzie można się napić prawdziwego...
-
Channel: Niemcy
2023-10-04, 23:21 -
-
Browar odwiedziliśmy 8.08.2023. Obecnie mieści się on w nowej hali w zupełnie przeciwnej lokalizacji niż tam gdzie wizytował Bastion, bo na wschodzie miasta przy Strada Traian Vuia 126. Z centrum miasta można tu dojechać trolejbusem lub wysiąść z pociągu na stacji Cluj-Napoca Est i dojść...
-
Channel: Rumunia
-
-
W Darmstadt działają 3 browary w tym jeden restauracyjny (Ratskeller) w samym centrum na Marktplatz. Pierwotnie tam planowałem rozpocząć piwne zwiedzanie miasta, jednak 22.07.2022 odbywał się jakiś mecz i cały plac był pełen kibiców, a w samej knajpie się nie dało szpilki wcisnąć. Więc...
-
-
-
Funkcjonujący od 2017 roku browarek umiejscowiono w starych magazynach kolejowych z czerwonej cegły. Z głównego dworca kolejowego kierujemy się równolegle do torów w kierunku wschodnim przez Kurt Schumacher Straße, przechodzimy mostem przez Gerę i dalej prosto brukowaną ulicą przez tereny...
-
-
-
Mołdawia to wciąż jeden z najbiedniejszych europejskich krajów o mocno niestabilnej sytuacji geopolitycznej.
Niemniej jednak mołdawska stolica powoli zmienia się. Jej modernistyczne, betonowe oblicze nabiera bardziej europejskiego kształtu.
Powstają nowoczesne osiedla mieszkaniowe,...-
Channel: Mołdawia
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment