O to coś się zmieniło, bo ja pamiętam, że był oklejony w zielone barwy koncernowe, o zgrozo
Wrocław, Szczęśliwa 12, Browarek
Collapse
X
-
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wasyll Wyświetlenie odpowiedziIdąc od strony sky tower miniesz orlika o ile dobrze pamiętam. Kilkaset metrów dalej jest cel Twojej podróży.
Właśnie Sky Tower mnie zmylił trochę bo jak mi wyrósł taki kolos nad głowa to zacząłem się zastanawiać, czy nie za daleko sie zapuściłem. Jakoś w głowie gdzie indziej tą woeżę umiejscowiłem.
A idąc od ST sklep jest po prawej czy lewej stronie jezdni?"... ja nie tylko literat, ale i Gombrowicz!"
Comment
-
-
Przecież jest mapa sklepów piwnych, po co tyle kombinować?
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Jaki Sky Tower? Przecież najłatwiej dostać się z Grabiszyńskiej.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Właśnie spojrzałem na mapę. Już wiem dlaczego nie miałem szansy go znaleźć. Szczęśliwa jest porwana na 3 części. Byłem ww tej niewłaściwej. Jakiś geniusz musiał wymyślić takie nazewnictwo."... ja nie tylko literat, ale i Gombrowicz!"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Jarasty Wyświetlenie odpowiedziWitam i zapraszam na amerykańskie nowości
Hercules Double IPA
Snake Dog IPA
Gonzo Imperial Porter
Raging Bitch
Anchor Steam Beer
Anchor Liberty Ale
Anchor Humming Ale
Old Foghorn
PozdrawiamIPA, AIPA, EPA andALE!!!:D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika reveur Wyświetlenie odpowiedzibędzie coś jeszcze z powyższej listy jak zjawię się jutro w sklepie, albo inne z USA?
Anchor Steam Beer
Anchor Liberty Ale
Anchor Humming Ale
Old Foghorn
Pozdrawiam
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Jarasty Wyświetlenie odpowiedziZostało jeszcze
Anchor Steam Beer
Anchor Liberty Ale
Anchor Humming Ale
Old Foghorn
PozdrawiamIPA, AIPA, EPA andALE!!!:D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika reveur Wyświetlenie odpowiedziDzięki, biorę wszystkie jak się zjawię jutro lub pojutrze, oby jeszcze byłyVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Co zrobić, jak w Poznaniu nikt nie chce na razie ściągać piw z USA, a jest się uzależnionym od amerykańskich chmieli, jest się maniakiem IPA i wszystkich jego wariacji to robi się wszystko, żeby je dostać! 200km to nie bariera Na szczęście zbiegło mi się z delegacją w pracyIPA, AIPA, EPA andALE!!!:D
Comment
-
Comment