U Kopyra pojawił sie ciechanowski Porter z limitowanej serii, na półce stały trzy butelki. Więc gdy ktoś ma ochotę może się zaopatrzyć.
Oborniki Śląskie, Skłodowskiej 2 (przy rondzie), Delikatesy Centrum Kopyra
Collapse
X
-
Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
-
-
Pojawiły się dwa nowe piwa:
Obołoń Aksamitne,
Lwowskie 1715.
Jednak tym, na co chcę zwrócić szczególna uwagę, są duże przeceny piw z uciekającym terminem "best before". I tak szczególnie mogę polecić:
Dzban 2l Skalak 13% - 54,99 (taniej już nie będzie - najwyżej BK wzbogaci się o nowe opakowania ) - nadmienię tylko, że identyko dzban, tyle że bez logo Rohozec, w sklepie WESa kosztował coś koło 80-90zł, tyle że bez zawartości . (Tak na marginesie, co się dzieje ze sklepem WESa cała strona mi się krzaczy). Jeśli więc ktoś marzył o takim dzbanie to niepowtarzalna okazja. Termin best before 28.01.2008 - piwo smakuje super, piłem w niedzielę.
Fortuna Czarne 0,5l (01.02.2008) - 1,99zł
GAB Kamasutra 0,5l (01.02.2008) - 2,49zł
Czernihowskie Bile (15.02.2008) - 3,39zł
Novopacke Tmave (01.02.2008) - 2,29zł.
Zapraszam do zakupów i jak zwykle oddawania butelek.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedziPojawiły się dwa nowe piwa:
Obołoń Aksamitne,
Lwowskie 1715.
Jednak tym, na co chcę zwrócić szczególna uwagę, są duże przeceny piw z uciekającym terminem "best before". I tak szczególnie mogę polecić:
Dzban 2l Skalak 13% - 54,99 (taniej już nie będzie - najwyżej BK wzbogaci się o nowe opakowania ) - nadmienię tylko, że identyko dzban, tyle że bez logo Rohozec, w sklepie WESa kosztował coś koło 80-90zł, tyle że bez zawartości . (Tak na marginesie, co się dzieje ze sklepem WESa cała strona mi się krzaczy). Jeśli więc ktoś marzył o takim dzbanie to niepowtarzalna okazja. Termin best before 28.01.2008 - piwo smakuje super, piłem w niedzielę.
Fortuna Czarne 0,5l (01.02.2008) - 1,99zł
GAB Kamasutra 0,5l (01.02.2008) - 2,49zł
Czernihowskie Bile (15.02.2008) - 3,39zł
Novopacke Tmave (01.02.2008) - 2,29zł.
Zapraszam do zakupów i jak zwykle oddawania butelek.
Interesuje mnie ten dzban Skalaka. Jakbyś za dużo nie doliczył za przesyłkę, to chętnie nabędę drogą kupna. Zapłacę przelewem lub gotówką przy odbiorze.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedziTak na marginesie, co się dzieje ze sklepem WESa cała strona mi się krzaczy.Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika angasc Wyświetlenie odpowiedziA czy masz możliwość wysłania czegoś pocztą lub kurierem?
Interesuje mnie ten dzban Skalaka. Jakbyś za dużo nie doliczył za przesyłkę, to chętnie nabędę drogą kupna. Zapłacę przelewem lub gotówką przy odbiorze.
Jak bardzo się napaliłeś, to daj znać na PW.
Comment
-
-
Pojawiło się kilka nowych piw w ofercie:
Becks,
Bishop's Finger,
Celebration Ale,
Pils Noteckie z Czarnkowa, zastąpiło Izerskie,
Eire zastąpiło Walońskie,
Grimbergen Blonde 0,25l,
Grimbergen Double 0,25l,
Opat Tmave 10°.
Z ciekawostek: Grudziądzkie Niepasteryzowane z okolicznościową etykietą z Tomaszem Adamkiem.
Comment
-
-
Ogłaszam Tydzień Piw Belgijskich od 25. lutego do 1. marca wszystkie piwa belgijskie 10% taniej.
Zapraszam do zakupów, w przypadku wielu piw to jest trochę więcej niż 10%.
Jeżeli akcja zatrybi, to będą też inne tygodnie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedziOgłaszam Tydzień Piw Belgijskich od 25. lutego do 1. marca wszystkie piwa belgijskie 10% taniej.
Zapraszam do zakupów, w przypadku wielu piw to jest trochę więcej niż 10%.
Jeżeli akcja zatrybi, to będą też inne tygodnie.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Warto odwiedzić ten sklep, poznać szefa , a zarazem znajomego z forum. Podejrzewam że u Kopyra każdy znajdzie coć odpowiedniego dla siebie i to zarówno z piw polskich jak i zagranicznych. Nie bez znaczenia jest też fakt, ze bez problemu mozna pozbyć się nadmiaru butelek Żałuje jedynie, że mimo iż mieszkamy w tym samym województwie, to odległość jest znaczna. Gdyby było mniejsza, to napewno bywałbym znacznie częściej w Obornikach.
Comment
-
-
Niestety nie udało się ściągnąć Guinnessa z widgetem, (mam nadzieję, ze będzie w terminie późniejszym), za to św. Patryk obdarował Market Kopyra niesamowitym bogactwem piwa. Po kolei jednak:
Po pierwsze hicior, jeszcze ciepły a mianowicie Grand Imperial Porter z Ambera.
Po drugie też świeżutki Opat Miodowy.
Po trzecie desant Belgów:
Deus Brut des Flandres 0,75l,
Duchesse de Bourgogne 0,33l,
Sloeber 0,33l,
Triple Moine 0,33l,
Cuvee des Trolls 0,25l,
Leute Bokbier 0,33l,
Satan Gold 0,33l,
Satan Red 0,33l,
Chapeau Gueze 0,375l,
Chapeau Kriek 0,25l,
kilka zestawów ze szklankami: Duvel, Westmalle, Corsendonk.
No i na koniec klasyka, czyli Newcastle Brown Ale 0,33l.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson Wyświetlenie odpowiedziEch...
Ten zestaw Duvela to co zawiera i po wiela?
Comment
-
-
Comment