Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika robox
Wyświetlenie odpowiedzi
Głogów, Słodowa 48, Galeria Piwa [zamknięty]
Collapse
X
-
Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyczkin Wyświetlenie odpowiedziMasz to w Darsie, od teraz ponoć na sztuki
Comment
-
-
Na półkach:
Na półkach między innymi:
- Podróże Kormorana WIT
- Czarny Kot, Biały Kot
- Manufaktura Piwa Blond
- Ciechan Porter 22
- Grand Imperial Porter Chili
- Tucher Weizen
- Opat Kvasnicak, Biter i Peper 1l PET
- Matuska Apollo Galaxy 0,75l
- Nomad AK 47
- Permon P.E.P.A i P.I.P.A
- Opat Benediktin 14 i Marcowe
ZAPRASZAMY
Comment
-
-
Byłem i zobaczyłem, piwo zakupiłem. Tylko dziwię się sobie, że wcześniej nie zaglądnąłem tutaj nawet, bardzo fajny sklep z profesjonalną obsługą i dużym wyborem piw, i to nie koniecznie samych czeskich, jak to jest w wielu przypadkach, ale jest kilka perełek oraz piwa z całej europy. Udało mi się dorwać w końcu Kormoran AIPA i Witbiera, oprócz tego cały przekrój Pinty i wielu innych piw z Polski! Będę zaglądał tutaj częściej, bo u mnie na piwnej pustyni nie ma takiej oferty. Mam nadzieję że następnym razem trafię na Alebrowar Kurde taki fajny sklep, a ja dopiero teraz go znalazłem...
Comment
-
-
Undeth, nie wiem czy wiesz, ale właściciel tego przybytku, też warzyVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Jedno dla mnie odłożyćVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Comment
-
Comment