Ludzie, ludzie. De Molen zawitał do Głogowa
Głogów, Słodowa 48, Galeria Piwa [zamknięty]
Collapse
X
-
Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
-
-
Witamy.
Na początku chcieliśmy podziękować tym którzy już odwiedzili Galerię Piwa w Głogowie i koledze dyczkinowi za utworzenie tematu.
Tak jak w temacie sklep mieści się na ul. Słodowej 48 w Głogowie i jest czynny od poniedziałku do piątku w godz. 12-20 a w Soboty od 10-20.
Na półkach znajduje się wyłącznie piwo na chwilę obecną jest około 300 różnych piw butelkowych m.in.:
Polskie Browary: Kormoran, Ciechan, Lwówek, Krajan, Raciborski, Fortuna, Gontyniec, Zawiercie, Południe, Witnica, Namysłów, Jagiełło, Grybów, Konstancin, PINTA, Manufaktura, Koreb.
Czeskie: Rohozec, Policka, Opat, Primator, Svijan, Kozel, Gambrinus, Krakonos, Ferdinand, Staropramen, Zlatopramen,
Rosja: Baltika
Ukraina: Też coś się znajdzie
Armenia: Kilikia
Belgia: Chimay, Trappistes Rochefort, Orval, Siny Gummarus, Kwak ( wraz ze szklanką ), Leffe, Lindemans, St. Martin, Hogaarden, Duvel, Gulden Draag, Jupiler, Stella Artois.
No i coś z wysp: Brew Dog, Fuller’s, Belhaven.
To tak pobieżnie asortyment na półkach.
Aktualnie z ciekawostek:
- Porter łódzki w puszce zostały tylko 2 sztuki
- Opat Kvasnicak, Bitter, Peper, Benediktin ( 1 litrowy pet )
- De Molen - Rijn & Veen
- Duckstein Weizen i Original
- Paulaner pils
Zapraszamy do odwiedzenia.
Comment
-
-
Dostawa
Na półkach pojawiły się:
- Zestaw porter warmiński tylko 1 sztuka
- Aukstaitijos alus- litewskie niepasteryzowane i niefiltrowane 2 litry
- Kanapinis alus ciemny i jasny - litewskie niepasteryzowane i niefiltrowane 2 litry
- Magaryciu - litewskie niepasteryzowane i niefiltrowane 2 litry
- Zatecky Gus
oraz piwa belgijskie wraz ze szklankami np.
- Duvel
- Gulden Draak
- Lindemans - Kriek, Framboise, Apple, Pecheresse
i inne.
ZAPRASZAMY
Comment
-
-
To ja poproszę o przeleżakowanie zestawu porterowego o 2 tygodnieVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Czy będzie coś z Widawy w najbliższym czasie?Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika concerto Wyświetlenie odpowiedziJest może Ang Śniadanie?
Comment
-
-
Czy można spodziewać się Artezana?Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyczkin Wyświetlenie odpowiedziCzy można spodziewać się Artezana?
Comment
-
Comment