Lublin, Al.Warszawska 23 Alkohole

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • KrisLbn
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2009.12
    • 2

Lublin, Al.Warszawska 23 Alkohole

Sklep z alkoholami i od niedawna można zauważyć co cieszy bardzo fajna półkę z piwami. Oprócz piw ogólnie dostępnych można nabyć wszystkie CIECHANY, spory wybór Porterów z łódzkim na czele, Kożlak, Żywe, Krajany, Złote Bażanty, Nałęczowskie, Magnus, Jagiełło. Może nie jest to jakaś ilość co powala na kolana ale cieszy kolejny punkt z piwkiem i to jeszcze w tej okolicy.
  • fuliano
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2010.07
    • 1835

Zbyt duzo miejsca na piwa nie ma przeznaczone właściciel, a w dodatku dziś trafiłem na całkowicie przetrzebione zapasy, jutro mam być podobno dostawa.

Comment

• KrisLbn
      Szeregowy Piwny Łykacz
      • 2009.12
      • 2

W piątek dostawa

Comment

• Prusak
        Major Piwnych Rewolucji
        🥛🥛🥛🥛🥛
        • 2005.07
        • 4508

Obecnie sklep nazywa się Behemot. Przyzwoity wybór, choć rewelacji nie należy się spodziewać.

Comment

• dyczkin
          Major Piwnych Rewolucji
          • 2011.05
          • 3657

Wszędzie wlątują szatanizm
          Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!

Moje warzenie // Piwny Wojownik

Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń

Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820

Comment

• Prusak
            Major Piwnych Rewolucji
            🥛🥛🥛🥛🥛
            • 2005.07
            • 4508

Pal licho szatanizm, po zamknięciu Monte di Vino jedyny sklep w zakichanym "kozim grodzie", gdzie można dostać (choć ilości niewielkie) piwa z Sulewskiego.

Comment

Related Topics

Collapse

• Ahumba
              2024.10.11-12 - Lublin, Lubelskie Targi Piw Rzemieślniczych
              Ahumba
              Lubelskie Targi Piw Rzemieślniczych to impreza dla prawdziwych smakoszy piwa. Po raz 8 odbędzie się spotkanie z najlepszymi browarami, które przywiozą ze sobą między 200 a 300 różnorodnych gatunków piw. Będą to 2 intensywne dni i JEDNO najlepsze miejsce pod słońcem: LUBLIN!
              Start
              2024-10-11
              Koniec
              2024-10-12
              Adres
              Dworcowa 11, Lublin
              2024-09-21, 16:23
            • Alkoneser
              Browary restauracyjne w Polsce
              Alkoneser
              Cześć,
              mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
              2024-08-05, 11:26
            • ART
              Wielkie uaktualnienie 2015 - Perła - Lublin, Lublin ul. Bernardyńska 15
              ART
              Kolejny rok z rzędu...

Z racji mnogiej liczby piw w bazie danych i w tym roku czeka nas podsumowanie poprawności listy piw branych pod uwagę m.in. w Plebiscycie na Piwo Roku, komentarze też mi posłużą do uporządkowania spraw w BrowarBizie, zatem liczę na owocną współpracę...
              2014-12-18, 23:24
            • Javox
              Perła - Lublin, Perła Biała Pszeniczna
              Javox
              Ciekawa odmiana na lato - pszeniczniak od Perełki

Na razie z danych mamy tylko zawartość alko w wysokości 4.8%

Piana - więcej na początku potem prawie pełna warstewka.
              Lacing - trochę było.
              Barwa - zamglony, blady - jasny żółty.
              Gaz - średni....
              2023-07-27, 10:07
            • Prusak
              Lublin, Zemborzycka 27, Alkohole U Baryły
              Prusak
              Sklep obok delikatestów Best na Herberta, zaraz za rogiem. Wybór piw na pewno nie gorszy. Taki sobie przegląd bardziej znanych kraftów i rzemieślników. Niewiele rzeczy, którymi mogliby się wyróżnić, poza rzadko spotykanym ostatnio w Lublinei Lubuskiem i Olimpem.
              Poza tym piwo z nalewaka,...
              2017-12-30, 20:29
            • Loading...
            • Koniec listy.
            Przetwarzanie...