19.06 z powyższych pozostał jedynie Pszeniczniak z Ambera za 2,89. Obecnie promocja na Okocim porter za 3,28. Z Konstancina jedynie Czarny Dąb za 4,59 + 0,41 kaucja. Zamiast Noteckich obecnie w 6-pakach Gniewosze, jasne za 9,99 a ciemne za 12,99. Jeśli kasy zapomną doliczyć kaucję za bączki (tak było z Noteckim) to po zwrocie butelek ceny wychodzą rewelacyjne. Pojawiło się Olsztyńskie za 3,89 ale przy kasie pokazało się "towar nieznany" i odmówili sprzedaży bo "nie wprowadzone do systemu".
Warszawa, Górczewska, Auchan
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dadek Wyświetlenie odpowiedzi(...) Pojawiło się Olsztyńskie za 3,89 ale przy kasie pokazało się "towar nieznany" i odmówili sprzedaży bo "nie wprowadzone do systemu".
Z nowości zauważyłem Gniewosze: Wiśniowy i Grejpfrutowy oraz ciemne Czarnkowskie.
Cena jasnego Lubuskiego skacze jak szalona, raz kosztuje 3.69, raz 2.59, chyba sami nie wiedzą jak je pozycjonować.
Comment
-
-
Ponownie alejka promocyjna została wypełniona piwami. Co prawda jak byłem dziś wieczorem po całym upalnym dniu zapasy zostały już mocno przetrzebione, szczególnie "ucierpiał" Konstancin- na kilkupoziomowych półkach zostały pojedyncze sztuki Mazowieckiego i Dawnego. Stosunek jakości do ceny robi swoje.
Tym razem warto zwrócić uwagę na trzy rodzaje piw z browaru Herrnbrau: Tradition, Premium Pils oraz Dunkel. Mają przystępne ceny: 3,19-3,59 zł.
Jest także nowa seria trzech puszkowych piw z Sulimaru. Nie pamiętam nazwy, ale było jasne, jasne mocne i cytrynowe 3%.
Były też bączki Kasteel, Tripel i jakieś drugie- w granicach 8-10 zł.
Comment
-
-
Herrnbrau Dunkel bardzo smakowity był - a zważywszy cenę(bodaj 3,59zł) to wręcz rewelacyjnybigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dadek Wyświetlenie odpowiedzi(...) Zamiast Noteckich obecnie w 6-pakach Gniewosze, jasne za 9,99 a ciemne za 12,99. Jeśli kasy zapomną doliczyć kaucję za bączki (tak było z Noteckim) to po zwrocie butelek ceny wychodzą rewelacyjne. (...)
Comment
-
-
Obecnie warte odnotowania litewskie Magaryciu Alus po 6.99 zł. za litrową butlę, nowe Podkapslowe z Łomży po 1.96 zł, jest także wciąż Premium Pils z Herrnbrau (3.29).
Z Konstancina tylko Jasne Pełne, z Jabłonowa Altbier, Trzy Zboża, na Miodzie Gryczanym, z Kormorana Jasne Mocno Chmielone, Irish Beer, Orkiszowe... to tyle co spamiętałem.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kosher Wyświetlenie odpowiedziObecnie warte odnotowania litewskie Magaryciu Alus po 6.99 zł. za litrową butlę, nowe Podkapslowe z Łomży po 1.96 zł, jest także wciąż Premium Pils z Herrnbrau (3.29).
Z Konstancina tylko Jasne Pełne, z Jabłonowa Altbier, Trzy Zboża, na Miodzie Gryczanym, z Kormorana Jasne Mocno Chmielone, Irish Beer, Orkiszowe... to tyle co spamiętałem.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dadek Wyświetlenie odpowiedzi... I uwaga - kaucja za butelki wynosi 1 zł!Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Próbuj Na sklepie jest automat do butelek, wydaje mi się że paragon jest niepotrzebny, żeby wydał Ci kwit na zwrot kaucji w kasie.
Z kaucją na Ciechany jest tak jak pisał dadek. Dziś kupowane przez mnie tamże Lagerowe ma doliczone 1 zł. jak osobna pozycja na paragonie.
A na przykład Konstancin jest kaucjonowany za 41 groszy, ale automat wydaje za niego tylko 35 groszy
Bezpieczniej zwracać w Punkcie Obsługi Klienta.
Comment
-
Comment