Grudniowe portery z Ciechana powróciły. Cena 54,99 PLN. Faktycznie stoją na półce bliżej alejki z winami, szampanami etc. Ponadto kilka piwek z Ciechana w dobrej cenie, m.in. Marcowe za 2,29 PLN (+ 0,50 kaucja).
Warszawa, Aspekt 79, Leclerc
Collapse
X
-
Niezłe ceny na Ciechany:
Lagerowe 2,59
Wyborne 2.69
Pojawiło się Zawiercie:
Bursztynowe 3,99
Jasne 2,69
Jurajskie Pils 2,29
Jurajskie Mocne 2,99
Racibórz:
Twierdzowe 3,49
są też inne piwa z Raciborza
Pinta :tylko
Dobry wieczór 4,89
Odsiecz Wiedeńska 4,89
Comment
-
-
Zaskakujące ceny PintyMożna? Można !Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Ile mogą zamówić, że takie upusty dostają
Tak tak wiem. Ludzie kupią chleb a piwo przy okazjiVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyczkin Wyświetlenie odpowiedziTak tak wiem. Ludzie kupią chleb a piwo przy okazji
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyczkin Wyświetlenie odpowiedziIle mogą zamówić, że takie upusty dostają
Tak tak wiem. Ludzie kupią chleb a piwo przy okazji"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziMożna, jak się jest supermarketem...
Moim zdaniem po prostu gdzie indziej narzucają sobie wysokie marże na te piwa."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika actimel10 Wyświetlenie odpowiedziNiezłe ceny na Ciechany:
Lagerowe 2,59
Wyborne 2.69
Pojawiło się Zawiercie:
Bursztynowe 3,99
Jasne 2,69
Jurajskie Pils 2,29
Jurajskie Mocne 2,99
Racibórz:
Twierdzowe 3,49
są też inne piwa z Raciborza
Pinta :tylko
Dobry wieczór 4,89
Odsiecz Wiedeńska 4,89Last edited by krzychal1; 2013-01-25, 10:14.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika krzychal1 Wyświetlenie odpowiedziChciałbym tu tylko nadmienic ,iż oprócz ciechanowskiego lagerka i wyborniaka (faktycznie jakaś promocja ,może z powodu końca ważności), ceny pozostałych wymienionych piw, to ceny stałe w tym sklepie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz Wyświetlenie odpowiedziMoim zdaniem po prostu gdzie indziej narzucają sobie wysokie marże na te piwa.
Ceny Pinty w owym Leclercu to praktycznie ceny, po jakich są sprzedawane w hurtowni.JEDNO PIVKO NEVADI!
Comment
-
-
E tam chciwce Każdy ma swoją strategię. Tu akurat rzeczywiście "duży może więcej" ale nie sądzę żeby Leclerc dokładał do interesu"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Szeroka oferta piw krajowych i zagranicznych w tym supermarkecie jest dla mnie zagadką...ale nie ma co marudzić, trzeba się cieszyć!
A co do niskich cen, to mogą po części wynikać z prostej kalkulacji, widywałem w tym Leclercu belgi po 9pln za 0,25l przecenione na 4pln bo do terminu ważności było parę dni...a że Pinta długimi terminami też nie grzeczy, więc może to być elemnt polityki minimalizacji strat to tylko moje gdybanie...szkoda że angielskiego nie mają
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kubelek86 Wyświetlenie odpowiedziszkoda że angielskiego nie mająGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
Comment