Warszawa, Gotarda / Bokserska, okrąglak
Collapse
X
-
Pojawił się przekrój Ciechana w odrobinę pozycjonerskich cenach: Mocne 3,10 zł, Stout 4,20, reszty nie pamiętam.
Zmieniły się godziny pracy - od poniedziałku do czwartku monopol czynny jest do północy, w piątek i weekend do 2 w nocy.Ostatnia zmiana dokonana przez żąleną; 2009-02-26, 00:50.Comment
-
Tia... Jednej soboty polazłem sobie zadowolony ok. 1 do okrąglaka po Ciechana i pocałowałem klamkie.
Kartka z ww. godzinami już nie figuruje na drzwiach, w związku z czym monopol jest pewnie czynny do 22, jak spożywczak obok. Ceny Ciechana jeszcze bardziej pozycjonerskie: Wyborne zwykłe za 3,10, Stout za 4,80.Comment
Related Topics
Collapse
-
Sprzedam lub wymienię na aktualne kraftowe piwo kamionkową butelkę po porterze z Ciechanowa. Najchętniej odbiór osobisty w najbliższą sobotę na giełdzie w Tychach 19.05.2018.
Nie mam zdjęcia pod ręką więc posiłkuje się z forum. O taką butelczynę chodzi. Jest z etykietą:
https:...-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
-
Koníček to już mało powiedziane bo wyrosło już z niego spore konisko
. 2.06.2006 roku sládek Mojmír Velký uwarzył swoją pierwszą warkę Ryzáka 11° o objętości 250 l w browarku odległym o 1,5 km od centrum Vojkovic. Tak zaczęła się historia, po pięciu tygodniach piwo można było...
-
Channel: Czechy
-
-
Przyjechawszy wieczorem 14.08.2022 do Mainz i rozłożeniu się w hotelu, ten browarek był pierwszym wyborem na spędzenie reszty dnia, jako że jest czynny najdłużej.
Powstał w 1989 roku i położony jest u stóp Cytadeli tuż pod jej murami, a właściwie można rzec że właściwie w ich...-
Channel: Niemcy
-
-
Witam mam pytanko jak czytać przepisy na piwo? Tu przykładowy przepis na miodowe:
1. Składniki:- pilzeński Litovel 4,25 kg;
- monachijski Litovel 0,9 kg;
- karmel jasny 0,5 kg
- caraaroma 0,35;
- chmiel Marynka granulat 40 g;
- chmiel Lubelski granulat 25 g;
- miód gryczany, naturalny 1,3kg.
-
Channel: Browarnictwo amatorskie
-
Wracamy po 2 latach! 12. edycja Warszawskiego Festiwalu Piwa – najważniejszej imprezy dedykowanej miłośnikom piw rzemieślniczego – odbędzie się 7-9 października na Stadionie Legii Warszawa.
Małe, lokalne, innowacyjne. Jeszcze przed paroma laty mało kto słyszał o rzemieślniczym...2021-09-23, 19:47 - Loading...
- Koniec listy.
Comment