Będzie / Jest, może w ofercie: Piast Chmielowe Ratuszowe ???
Warszawa, Rudnickiego 16, Piwny Skład Ingmar Alkohole
Collapse
X
-
Comment
-
Podczas dzisiejszej wizyty zakupiłem kolejne piwa z Zarzecza, tym razem sygnowane przez Browar Wrężel (Marcowe, Stout Owsiany oraz American Pale Ale).Comment
-
-
Comment
-
Piwny Skład przy Rudnickiego
Sklep przestał być anonimowy, pojawiła się nazwa "Piwny Skład".
Na półkach z nowości Ares z Olimpu, Gwiazdor z Gościszewa oraz 3 piwa z tego browaru z serii 55: Pils, Lager, Bock. Są też zestawy ze szkłem z Kormorana i Jana Olbrachta Rzemieślniczego.
P.S. Co do nazwy, to dla mnie nadal będzie to Sklepik Piwny
Fotka:Comment
-
Comment
-
-
Last edited by wpadzio; 2014-12-29, 21:45.Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
Serviatus status brevis est
3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020Comment
-
Proponuję wpisać do nazwy tego tematu Piwny Skład i o ile się nie myle poprawny adres to Lucjana Rudnickiego 16.
Byłem tam w czwartek, spory wybór jak na mały sklep, ceny dobre jak na sklepy piwne, miła obsługa. Są Pinty, Ale Browar, Dr Brew, Birbant i kilka innych. Jak się zbliżają daty ważności obniżane są ceny. Generalnie polecam.Comment
-
Comment
-
Drogi interesVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820Comment
Comment