324 różnych.
Kraków, Łużycka 25 (Kurdwanów), Beer Concept
Collapse
X
-
354, a coVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820Comment
-
-
513 piw2800 nowe piwa opisałem na forum
Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec maja 2023 r. liczy 12 810 piw z 180 krajów
Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeriaComment
-
2 3 7"Ruszaj się Bruno, idziemy na piwo;
Niechybnie brakuje tam nas!
Od stania w miejscu niejeden już zginął,
Niejeden już zginął kwiat!"Comment
-
Jutro (niedziela) ostatni dzień pierwszej edycji festiwalu/wydarzenia kulturalnego Czeski sen poświęconego szeroko rozumienej kulturze czeskiej. Jesteśmy skromnym sponsorem tej inicjatywy.
Zachęcamy do polubienia oraz wizyty na niedzielnym wykładzie „Surrealizm po Czesku” oraz bezpłatnej projekcji filmu " Szaleni"
- będzie można kupić dobre czeskie piwo, a i my tam będziemy
Comment
-
(...)
Pytanie brzmi: ile jest różnych! piw na naszych półkach w tym momencie? Właśnie policzyliśmy. Wygrywa osoba, która trafi dokładną liczbę lub będzie najbliżej. Odpowiedzi można wpisywac poniżej w komentarzach. Osoby liczące w sklepie piwa będą dyskwalifikowane Konkurs trwa do poniedziałku do 11:00
Pięknie, jak w erze raczkującego wolnego rynku - hurtownia sponsorem wydarzenia kulturalnegoComment
-
Comment
-
Kurde, pomyliłem się tylko o 15. Nagroda pocieszenia?
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Comment
-
Last edited by Piwa-i-wody-regionalne; 2013-12-11, 17:25.Comment
Comment