Piwo Brackie Imperial IPA 0,5 bzwr. Piwo Imperator Bałtycki 0,3 limit 2 sztuki!
Piwo Pinta Atak Chmielu 0,5 bzwr.
Piwo Pinta Imperium Atakuje 0,5 bzwr.
Piwo Pinta Koniec świata 0,5 bzwr.
Piwo Alaskan Smoked Porter 2013
Piwo Anchor Old Foghorn Barleywine
Piwo Brewdog Hoppy Christmas 0,3 bzwr.
Piwo Brewdog mixtape 8 but. 0,3
Piwo Brewdog Punk IPA 0,33
Piwo Coopers Pale Ale 0,3 bzwr.
Piwo Dark Horse 4 elf winter 0,3
Piwo Dark Horse Crooked tree IPA
Piwo Dark Horse perkulator coffee 0,3
Piwo Dark Horse Reserve special black
Piwo High Water hop logic 0,65
Piwo High water hop riot 0,65
Piwo PB Lost Abbey Judgment Day 0,375
Piwo Port Brewing Santas little helper 0,65
Piwo Rogue xs imperial IPA 0,21
Piwo Rogue xs imperial red ale 0,21
Piwo the bruery white oak 0,75
Koszulka Pinta
Szklanka Pinta Tulip 0,5
Szklanka Pinta Imperator Bałtycki 0,3
dziś do 20:00
niedziela (22.12) 12:00-16:00
poniedziałek (23.12) 11:00-21:00)
wtorek (24.12) 9:00:00-15:00
25,26.12 nieczynne
27,28.12 czynne jak zwykle
do zakupów powyżej 100 zł szklanka czeska gratis (do wyczerpania zapasów)
Ciekawe. Taki sklep, taki wybór a imperator tak późno dociera? Ja juz kupiłem w piątek.
to wszystko przez to, że się napaliliśmy na nowe szklanki i koszulki Pintowe, Grand Championa, Koniec świata, Atak chmielu z nowej warki i wiele innych piw :P
Wielu na pewno znany piwowar Tomek "Bigos" Biegański, pracujący wcześniej w gdańskiej Brovarni a potem w Nowym Browarze we Wrzeszczu, pół roku temu podjął pracę głównego piwowara w browarze Egerer w Dolnej Bawarii. Nie jest codziennością by w tak tradycyjnie piwnym kraju cudzoziemiec...
W dniach 14-15 luty 2024 popełniłem swoje dwie pierwsze warki. Pomimo całkowitego braku doświadczenia z warzeniem piwa, z uwagi na sprzyjające warunki fermentacji wybór padł na dolniaki tj. "czeskiego leżaka" oraz "koźlarza"....
Witam! Trochę zacząłem od nie tej strony i nie ogarniam kilku spraw na które nie potrafię znaleźć odpowiedzi poprzez wyszukiwarkę. Mam za sobą można tak powiedzieć drugie piwo w tym roku jak i w swoim życiu. Pierwsze to było po prostu nastawienie Brewkitu (Stout) na fermentację w okolicach...
Jak jest możliwość to czemu nie odwiedzić i wielkiego browaru? Tak okazja nadarzyła się 26.08.2023 gdy na przybrowarnianych łąkach zorganizowano imprezę pod nazwą Radegastův den. Nie brakowało licznych stoisk ze wszystkimi tutejszymi piwami, gadżetami firmowymi i jedzeniem, na scenie do...
Cześć! Czy mogę bezkarnie dolać do brzeczki po wysładzaniu a przed gotowaniem np 20% wody, by zwiększyć jej objętość? Wiadomo, że stracę blg, ale zyskam ilość piwa. Można tak robić czy to jakoś zniszczy brzeczkę? W jakiej temp. ew. dolewać tej wody?
Comment