U mnie obydwa Lwówki w lodówce były po 3.99, a na półce (ciepłej) cena wynosiła 2.99. Zbadałem na skanerze - 2.99. No to wziąłem te z lodówki, w końcu kod cenowy jest ten sam.
Przy kasie też wyszło 2.99. Cena (ta w kasie) do zaakceptowania, aczkolwiek na jej granicy, za 3.99 bym nie kupił. Kupowane dziś z datą bodajże 11.09.
Za butelki faktycznie nie policzyli, ale przecież są to typowe Ambery, więc opchnę gdzie indziej za 35 a może i za 50 gr, więc cena wyjdzie całkiem przyjemna.
Pojawiły się ponownie Lwówki : Książęcy - 3,99 i Ratuszowy 4,29, dostępny Amber : Koźlak - 5,69 i Grand Imperial Porter - 4,89, z czeskich - Holba Serak - 4,89; Zubr : Classic i Gold - ceny nie pomnę
Pojawiły się ponownie Lwówki : Książęcy - 3,99 i Ratuszowy 4,29, dostępny Amber : Koźlak - 5,69 i Grand Imperial Porter - 4,89, z czeskich - Holba Serak - 4,89; Zubr : Classic i Gold - ceny nie pomnę
Ceny w Tesco jak zwykle zabijają
Nie kupuję tam piwa
Volenti Non Fit Iniuria//Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Pojawiły się dwa piwa z Bojanowa: Toporek i Bojan Wielkopolskie. Do tego Volfas-Engelman Imperial Porteris i Pardubický Porter. A dla Jacka wprowadzono sporo piw aromatyzowanych
Comment