Pod względem piwnym Poznań wyrasta na lidera
Poznań, Mickiewicza 18, Centrala Piwna (PRZENIESIONO pod nr 33)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika blazers Wyświetlenie odpowiedziwitam serdecznie. jest szansa na piwa z wojcieszowa?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika blazers Wyświetlenie odpowiedziwitam serdecznie. jest szansa na piwa z wojcieszowa?Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedziPod względem piwnym Poznań wyrasta na lidera
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyczkin Wyświetlenie odpowiedziNormalnie oniemiałem. SzaleństwoIPA, AIPA, EPA andALE!!!:D
Comment
-
-
KONKURS!!! W związku z tym, że lubimy Pintę, każdy kupujący ich nowe piwo DYNIAMIT w postaci lanej w Centrali Piwnej może wziąć udział w losowaniu trzech butelek tegoż trunku. Nagroda będzie do odebrania, gdy tylko to piwo pojawi się u nas na półkach. Szczęśliwca wyłonimy w sobotę 10.11.12. Tymczasem zapraszamy na Dyniamit z beczki!!!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika centralapiwna Wyświetlenie odpowiedziKONKURS!!! W związku z tym, że lubimy Pintę, każdy kupujący ich nowe piwo DYNIAMIT w postaci lanej w Centrali Piwnej może wziąć udział w losowaniu trzech butelek tegoż trunku. Nagroda będzie do odebrania, gdy tylko to piwo pojawi się u nas na półkach. Szczęśliwca wyłonimy w sobotę 10.11.12. Tymczasem zapraszamy na Dyniamit z beczki!!!Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedziByły jakieś kupony do wypełnienia?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika vibrakiller Wyświetlenie odpowiedzina odwrocie paragonu pisalo sie swoje dane i hyc do kartonu, przepraszam do urny wyborczej:PMniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedziA chyba że tak, był taki ruch w sklepie że nie dopytałem
możemy dorzucić los do pudła
Comment
-
Comment