Znam przypadki kitrania petainerów po 4 miesiące. Nie w tej knajpie akurat, ale się zdarzyło.
Artezan (Natolin), Pacific Pale Ale
Collapse
X
-
-
W każdym razie - po roku albo półtorej wróciłem do Pacifika (jakoś tak wyszło, że albo przegrywał z nowościami, albo akurat nie było go na kranie). Patrzę w stare notatki i widzę mango, grejpfrut, żywicę i skojarzenie z angielskim chmielem - teraz natomiast najbardziej wyczuwalne było dla mnie sporo agrestu, do tego grejpfrut i delikatna żywica. Goryczka średnia, nieprzesadzona. Przyjemnie się piło, bez ochów i achów, ale nie widzę powodu do narzekania na obecną formę.Comment
-
Ejno, przecież nie urodziłeś się wczoraj, nie ma piwa w bazie to się zgłaszaLast edited by ART; 2015-04-14, 07:59.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Zgłoszono : http://www.browar.biz/forum/showpost...postcount=2814, dyczkin - do robotyOchotnicza Straż Piwna
BAZA = 7446Comment
-
Zgłoszono : http://www.browar.biz/forum/showpost...postcount=2814, dyczkin - do robotyVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820Comment
-
Ocena z ARTomatu
Kolor: Bursztynowy. Mgliste. [5]
Piana: Obfita drobno i średnio ziarnista. Nieźle koronkuje. Opada do niskiej i się utrzymuje jako taka. [4.5]
Zapach: Bardzo owocowy: cytrusy i owoce tropikalne. Przyjemny, ale jedynie średnio intensywne. [4]
Smak: Baaardzo orzeźwiające, średnia cytrusowo-żywiczna goryczka. Delikatnie musuje/szczypie język. Być może minimalny karmel. [5]
Wysycenie: Wysycenie niskie do średniego. Pasuje, ale jakby było wieksze, to tez by nie było źle. [4.5]
Opakowanie: Grafika ładna, ale skład mało szczegółowy. Kapsel biały. [3.5]
Uwagi: Warka do 02.08.2015.
Najlepsze. Piwo. Na. Lato. Ever.
Moja ocena: [4.5]Comment
Comment