Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PaPe
Łódzkie, Porter
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika misha22 Wyświetlenie odpowiedziTabliczke o "wchodzeniu do kadzi fermentacyjnej" zabezpieczyłeś?
Zdjęcie było robione z ponad 100 metrów zza płotu.
A tak na temat, to Łódzki porter to obecnie rzeczywiście nr 1. Także porterówka z jego udziałem wyszła wspaniała.
Comment
-
-
O ile wiem piwa z BŁ są dostępne w Tesco tylko w obrębie woj. łódzkiego... Jeżeli Ci bardzo na nim zależy, to Piwoteka ma go w ofercie wysyłkowej. http://piwoteka.pl/pl/p/Porter-Lodzki/699♪♫
♫
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bob1969 Wyświetlenie odpowiedziPorter BŁ dotarł w końcu w zbójeckiej cenie (5,30 zł) na prowincję ...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Sokół83 Wyświetlenie odpowiedziA ile chciałbyś płacić za wyszukane piwo o złożonym zasypie surowcowym z ekstraktem 22 Blg w czasach kiedy zwykły Ciechan Wyborny stoi po około 3zł? Łódzki to w tej chwili chyba najtańszy z porterów powyżej 20 BlgVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Sokół83 Wyświetlenie odpowiedziA ile chciałbyś płacić za wyszukane piwo o złożonym zasypie surowcowym z ekstraktem 22 Blg w czasach kiedy zwykły Ciechan Wyborny stoi po około 3zł? Łódzki to w tej chwili chyba najtańszy z porterów powyżej 20 Blg
Comment
-
-
Tak pitoliliście, że aż nadłożyłem dziś kawałek drogi i udałem się do Tesco, celem zakupu PŁ warka 20.11.14 - co zaskakuje, to dosyć jasna barwa, mahoniowo-wiśniowa, natomiast na plus można zaliczyć brak intensywnego alkoholu, co było mankamentem w świeżych egzemplarzach. Pycha!♪♫
♫
Comment
-
-
Macie wszyscy rację. Wczoraj piłem i dziś też.
Te piwo jest świeże (do 20.11.2014) a smakuje jak Żywiec po dwóch latach.
Genialny porter, cudowny zapach, ciekawe jak będzie smakował po paru latach.
Jeszcze lepiej???
Nie mam siły woli, aby leżakować, bo pić mi się chce, ale chyba Łódzki wchodzi powoli na równe z Porterem Warmińskim od Kormorana.
Zakupiłem dzięki Piwotece, a wypiłem przy muzyce Gentle Giant.
Wspaniały porter, za dwa lata to pewnie będzie arcydzieło.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Brat_Piwny Wyświetlenie odpowiedziAktualnie konsumuję (warka do 21.09.2013)...
Rewelacja...
Żadnych oznak negatywnego wpływu wysokiej temp.
Wręcz przeciwnie.
Smakuje wybornie.
Comment
-
Comment