Piwo gotowe do oceny
Łomża, Lemonowe
Collapse
X
-
Łomża, Lemonowe
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieTagi: brak
-
-
Lepszy od warki radler cytryna, lepszy od lecha Shandy, chyba lepszy od Lecha orange, bo nie czuć tępego słodzika.
Łomża lemonowe to taka fanta cytrynowa, Oczywiście posmaku piwa nie ma, bo i po co. Nie dla mnie, ale przynajmniej aż tak nie muli jak inne "nasze" radlery, bo jest kwaśno słodka ,a nie muląco słodka
Ugasić tym pragnieniem raczej się nie da.Last edited by dlugas; 2013-07-08, 17:10.
-
-
Ocena z ARTomatu
Kolor: mocna, mętna żółć [5]
Piana: jaka jest, każdy widzi, o dziwo utrzymywała się dość długo, osadzała na szkle drobnymi plamkami [3.5]
Zapach: dość przyjemny, lemonowo-słodowy [3.5]
Smak: brak piwu a raczej napojowi pełności ale ogólnie źle nie jest, pije sie dobrze, a raczej głównie gasi pragnienie, dominuje lemonkowy posmak z delikatnym słodowym smakiem [3.5]
Wysycenie: gazu za dużo [3.5]
Opakowanie: seria etykiet Łomży podoba mi się, do tego dedykowany do piwa kapsel [5]
Uwagi: Bardzo dobre ale tylko jako napój na ugaszenie pragnienia w upalne dni
Moja ocena: [3.65]Last edited by becik; 2013-07-20, 22:55.Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Ocena z ARTomatu
Kolor: Jasnożółty, mętny [4]
Piana: Bardzo słaba, a´la Coca Cola [1.5]
Zapach: Intensywny, słodki, cytrynowy [4.5]
Smak: Jednowymiarowy, intenyswny, przykrywający wszystko cytrynowy, bardzo słodki [3]
Wysycenie: Wysokie, dobre [4]
Opakowanie: Etykieta niewyszukana, standardowa Łomży, brak ekstraktu, dedykowany kapsel [3]
Uwagi: Taki tam Sprite z alkoholem
Moja ocena: [3.475]
Comment
-
-
Całkiem, całkiem ten sprite z Łomży .Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
Comment