Piwo gotowe do oceny
Lech, Redd's Apple Max
Collapse
X
-
Lech, Redd's Apple Max
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieTagi: brak
-
-
Ocena z ARTomatu
Kolor: złocisty, ale taki jakis rozwodniony [4]
Piana: grube pęcherze, szybko sie rozłażą, po kilku minutach nic nie zostało [2]
Zapach: sztucznego aromatu jabłkowego plus lekki słodowy [2]
Smak: ostry w smaku, wodnisty, dominuje sztuczny posmak jabłka, podobnie jak i w zapachu trochę słodowych nut [2]
Wysycenie: zdecydowanie za dużo, kłuje w ustach, na języku, potem sie się odbiją babelki [2.5]
Opakowanie: puszki Reddsa sa dla mnie nudne i prawie identyczne, ciężko rozpoznać co jest co [2.5]
Uwagi: Jednym słowem - tragedia
Moja ocena: [2.15]Last edited by becik; 2013-08-12, 21:00.Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becik Wyświetlenie odpowiedziJednym słowem - tragediaVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
Comment