Zaskakująco dobre.
Zamkowy, Brackie Imperial IPA
Collapse
X
-
Trzeba było dla zresetowania smaku w połowie "degustacji" pociągnąć z jednego porterka:]
5 IIPA w jeden wieczór, to wyczyn dość bohaterski.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dlugas Wyświetlenie odpowiedziTrzeba było dla zresetowania smaku w połowie "degustacji" pociągnąć z jednego porterka:]
5 IIPA w jeden wieczór, to wyczyn dość bohaterski.
Comment
-
-
Wielki szacun, jak kiedyś wciągnąłem 5 porterów to:
- osiągnąłem jeden z rekordowych stanów upojenia w dorosłym życiu;
- kobita się na mnie prawie obraziła;
- następnego dnia skorzystałem z urlopu na żądanie (zdarzyło mi się to tylko dwa razy w życiu);
- Derek William Dick powiedział do mnie "fuck you";
Comment
-
-
No na stypę przyszłoby kilka osób, aby go powychwalać
Comment
-
-
Z tym że Bracką IIPę wychylam w 10 minut a KRAKUSA jasnego męczyłem pół godziny i tak musiałem w połowie dolać lemoniady.
Widocznie jestem już piesek francuski i moje podniebienie coraz częściej mówi be na koncernówki itp.
Comment
-
-
-
Ocena z ARTomatu
Kolor: ciemno-pomarańczowy do bursztynowego [4.5]
Piana: drobna, opada powolutku, osadza się na mokrej szklance [5]
Zapach: fajny chmielowy zapach, alkohol nie przebija się [5]
Smak: intensywna chmielowa goryczka ale nie cierpka, słodowość intensywna przez co piwo jest pełne i treściwe, mimo wysokiej zawartosci alkoholu nie jest on natarczywy. fajny chmielowy posmak [5]
Wysycenie: W sam raz [4.5]
Opakowanie: butelka z ładna etykietą nalepioną prosto [5]
Uwagi: Gereralnie bardzo dobre piwo z małego browaru.
Moja ocena: [4.95]
Comment
-
-
Gdzieś chyba tutaj czytałem opinie, że czym szybciej się pije tym lepiej. No i się zgodzę, bo z czasem wychodzi alkohol, a goryczka wręcz zanika. Jeszcze jedno jest w lodówce i nie wiem czy się cieszyć czy męczyć i pić duszkiem....
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Hapek Wyświetlenie odpowiedziDruga butelka otwarta i piwo wyraźnie lepsze... Więcej goryczy, a alkoholu nie czuć. Będzie trzeba dokupić : )Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
Comment