Wreszcie udało mi się kupić, w Rzeszowskim tesco było dosyć sporo butelek...dzięki dlugas!
Zamkowy, Brackie Imperial IPA
Collapse
X
-
Proszę bardzo.
Mam nadzieję, że kilka sztuk mi tam jeszcze zostało :]Last edited by dlugas; 2014-01-17, 22:37.Comment
-
W Katowicach gdzie obecnie dostanę?Comment
-
U mnie w Tesco była prapremiera 4-go grudnia, ale nie o tym wątek.
Otóż 3 tygodnie temu piwo pojawiło się w zwykłym monopolowym.
No nie w Warszawie, tylko w zwykłym Ełku!!
Pytam się panienki, skąd tu się wzięło te piwo ?
Odpowiedź zwykła i prosta ale z tak pięknych ust wyszła i brzmiała tak:
'' z Grupy Żywiec przywieźli'' .
Ja zauroczony inteligencją i urodą pani natychmiast zakupiłem wszystkie Brackie.
Po co lecieć do Tesco, które u mnie leży na wylocie na Suwałki skoro za 200 metrów w monopolowym mogę je dostać? Tam jest bardzo zimno ( w rejonie Tesco).
Właśnie spożywam i się rozgrzewam, ale czekam na informację, że obok Tesco i Piwiarnii Warki też są gdzieś te piwa w zwykłym sklepie na osiedlu u Was.Last edited by DariuszSawicki; 2014-01-23, 22:22.Comment
-
Ja to już generalnie straciłem nadzieję, że jeszcze go spróbuję (wschodni Górny Śląsk), a co dopiero sklep osiedlowy. Nawet na ziemi cieszyńskiej nie ma... Absurd.Comment
-
Myślę, że tam gdzieś jednak blisko możesz je dostać, poszukaj.Comment
-
Igła w stogu siana ;-)Comment
-
Tesco zabraliVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820Comment
-
W Tesco na Dębie nie ma już śladu po Brackiej Ipie. W innych, mniejszych nawet o tym nie słyszeli.Comment
-
Oj naiwny, naiwny
Raz w roku, nowy wypust jest i..schluuuusVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820Comment
-
Jak może być lepsze od porterka jak to całkiem inna bajka? :]
W rzeszy IIPA nadal stoiComment
-
Chodziło mi o żywieckiego portera, przecież to też z tego samego browaru. A to ich najlepsze piwo moim zdaniem. Tesco za tydzien odwiedzę - ciekawe czy butelki Imperiala jeszcze będąTylko moje piwo mnie rozumie...Comment
Comment