Piwo gotowe do oceny
Połczyn-Zdrój, [Polonea] Polonea
Collapse
X
-
Połczyn-Zdrój, [Polonea] Polonea
Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820Tagi: brak
-
-
na puszce gołąb w koronie...
Alk. 6,2%
Aromat - syropowata słodowość, ale niezbyt intensywna
Piana - wysoka, grube bąble, szybko opada praktycznie nic nie zostawiając
Barwa jasne złoto
Wysycenie - umiarkowane
Smak - znowu nuty jakby dodali syropu glukozowego, mokry katon, tępa goryczka dość silna
Treściwość - umiarkowana
Przypomina niskobudżetową produkcję średnich browarów z przełomu XX i XXI w.
Dla młodej generacji piwoszy ciekawostka, żeby wiedzieli w jakich pięknych czasach żyją.
Fatalny produkt.
-
-
A jak dla mnie to bomba. W moim mieście cena za puszkę tego trunku wynosi 1,69zł i jak na taką cenę wypada fenomenalnie. Dobre do melanży jak i na relaksację. Może nie zaspokoi wytrawnego konesera, ale na gardziel zwykłego szaraczka jak znalazł
Mam nadzieję, że cena nie skoczy, bo to piwko jest tańsze nawet od legendarnego VIPa z biedry, a przynajmniej smakuje na poziomie.
Comment
-
-
W sierpniu chodziło o oswojenie się z marką.Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyczkin Wyświetlenie odpowiedziW sierpniu chodziło o oswojenie się z marką.
Comment
-
-
Jak nie, jak takVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika marqqq Wyświetlenie odpowiedziSkąd pomysł że to Połczyn, skoro to raczej firmowy wyrób ze Stępiny?
Comment
-
Comment