A więc rzeczona ściągawka:
Zamkowy, Żywiec APA
Collapse
X
-
Myślę, że bliżej 30 jest 45 IBU to może być szok dla wielu .Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Oby akcja się powiodła i piwko trafiło w butelkach do sklepów. Dzięki temu, wiele osób po raz pierwszy napije się takiego piwa jak APA, część na pewno posmakuje i zacznie interesować się tematem trafiając na polskie rzemieślnicze piwa. Wtedy może inne koncerniaki pójdą za przykładem Żywca i wtedy konsument będzie miał wybór, albo AIPA za 5zł od dużego browaru, albo z rzemieślniczego za 7-8zł.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziW Gdańsku, w pubie LOFT.
Comment
-
-
A ty myślisz, że okazja będzie czekać na ciebie? To nie jest piwo w stałej ofercie i nie wiadomo czy jeszcze będzie. Może Żywiec zakończył już testy?
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
No i już chyba wiadomo
Do sklepów w wersji butelkowej, Żywiec APA trafi w listopadzie.
Comment
-
-
A tu mam prawdziwy hit: http://www.dlahandlu.pl/handel-wielk...pow,38399.html
Sugerowana cena detaliczna wynosi... 3,20
Czyli może być nawet taniej. W sumie nie doczytałem nigdzie konkretów o tym piwie, ale jeżeli będzie przyzwoite a może i całkiem dobre, to namiesza na rynku kontraktowcom i rzemieślnikom.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika need Wyświetlenie odpowiedziale jeżeli będzie przyzwoite a może i całkiem dobreLast edited by Pendragon; 2014-10-27, 23:10.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
Comment