Zamkowy, Dubbel Cieszyński
Collapse
X
-
-
Tak, pojawiło się - to prawda!!! ale to wcale nie oznacza, że można je kupić, przynajmniej w Gliwicach ... Piwo jest na półkach, ale nie ma go w systemie kasowym i po prostu nie można go kupić. Czyli towar jest w magazynie i czeka na ustalony termin premiery - i tak powinno być!!!
Zasady, to zasady i są po to, aby je przestrzegać - inaczej przestają być zasadami ... Poza tym cierpliwość to jedna z najszlachetniejszych cnót, na równi z przestrzeganiem ustalonych zasad - warto je pielęgnować
Comment
-
Tak, pojawiło się - to prawda!!! ale to wcale nie oznacza, że można je kupić, przynajmniej w Gliwicach ... Piwo jest na półkach, ale nie ma go w systemie kasowym i po prostu nie można go kupić. Czyli towar jest w magazynie i czeka na ustalony termin premiery - i tak powinno być!!!
Zasady, to zasady i są po to, aby je przestrzegać - inaczej przestają być zasadami ... Poza tym cierpliwość to jedna z najszlachetniejszych cnót, na równi z przestrzeganiem ustalonych zasad - warto je pielęgnowaćComment
-
Comment
-
Comment
-
A ja dzisiaj byłem w Tesco w Krakowie przy ul. Wybickiego i kupiłem Co prawda brak go w systemie, ale sprytna kasierka skasowała mi inne piwo w tej samej cenie.Comment
-
Ale my wiemy, ponieważ organizatorzy przedsięwzięcia pt. Grand Champion "trąbią" o tym od prawie pół roku, czyli od momentu ogłoszenia zwycięzcy, a przez ostatni miesiąc na tyle intensywnie i dobitnie, że trudno to przeoczyć ... Dla tych, którzy nie potrafią czytać ze zrozumieniem oficjalnego regulaminu Grand Championa, nie potrafią liczyć lub brak im zwyczajnej cierpliwości ... do możliwości zakupu zakupu piwa w sklepach sieci TESCO pozostało: 3 dni, 17 godzin i 30 min.
Comment
-
(...) Dla tych, którzy nie potrafią czytać ze zrozumieniem oficjalnego regulaminu Grand Championa, nie potrafią liczyć lub brak im zwyczajnej cierpliwości ... do możliwości zakupu zakupu piwa w sklepach sieci TESCO pozostało: 3 dni, 17 godzin i 30 min.Last edited by Blackbeard; 2014-12-02, 15:49.Mors ultima linea rerum.Comment
-
Robox, odwiedziłeś Polkowice?Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820Comment
-
Comment
-
Comment
Comment