Księży Młyn, Zimowe

Collapse
X
 
  • Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • dyczkin
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2011.05
    • 3657

    Księży Młyn, Zimowe

    Piwo gotowe do oceny
    Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!

    Moje warzenie // Piwny Wojownik

    Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń

    Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
  • Pancernik
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2005.09
    • 9793

    #2
    Ocena z ARTomatu

    Kolor: Brązowy, mętny. [4]
    Piana: Beżowa, drobna, dość wysoka, raczej nietrwała. [3.5]
    Zapach: Słód palony, karmel, goździki, przyprawy jakieś, skórka pomarańczowa, tak w sumie świątecznie, ale jednocześnie mało pewnie... [3.5]
    Smak: Piernikowy z lekkim posmakiem słodowym, dominują jednak goździki, razem ze skórką pomarańczową wprowadzają w świąteczny klimat . [4]
    Wysycenie: Średnie. [4]
    Opakowanie: Wzornictwo dość proste, adekwatne do nazwy> Ciemnoniebieska eta, białe "śnieżne dodatki". Tym razem nie ma nawiązań do fabrykancko-włókienniczych tradycji, są nawiązania do pory roku . Minus za niestaranne naklejenie. [3.5]
    Uwagi: Piwo w zimowej, a nawet świątecznej tonacji.
    Rozumiem i doceniam, ale nie bardzo mi to się z piwem kojarzy...

    Moja ocena: [3.75]

    Comment

    • kenny
      Kapitan Lagerowej Marynarki
      • 2009.04
      • 712

      #3
      Ocena z ARTomatu

      Kolor: Ciemnobrązowy. [4]
      Piana: Niebyt wysoka, dość szybko opada. [3]
      Zapach: Słabiutki, skórka od chleba, owoce (?). [3]
      Smak: Chlebowy, lekko palony, bakalie, na koniec niska goryczka. Wodniste. [4]
      Wysycenie: Średnie. [4]
      Opakowanie: Opakowanie zimowe Ładna tabelka z danymi, kapsel golas. [4]
      Uwagi: Smakuje jak mocno rozcieńczony porter bałtycki. Bardzo lekkie, można nawet powiedzieć, że to cienkusz Nie jest złe, ale zdecydowanie brak mu treści.

      Moja ocena: [3.55]

      Comment

      Przetwarzanie...
      X