T.E.A. Time, Wakatu w ataku

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• darekd
    Nieczajna [Monsters], Bullet Time
    darekd
    Vienna Lager, 13,5% ekstr., 5,5% alk.

Chmiel to nowozelandzki Green Bullet

Aromat - po otwarciu nuta chmielowa (kwaskowe nuty, ale niekoniecznie cytrusy, bardziej czerwona porzeczka), po przelaniu lekka kwiatowość, a owoce coraz mniej. Chmiel nieco dominuje, i początkowo...
    2024-11-29, 00:05
  • Prusak
    Pinta, PIls Time
    Prusak
    E: 12 blg
    A: 5, 0 % obj.
    Barwa jasnożółta z lekkim poblaskiem i przymgleniem.
    Piana mała obfita, szybko opadająca i nie zostawiająca nawet obrączki, drobne nieregularne ślady na szkle.
    Niskie wysycenie.
    W zapachu głównie słód, może ciut kwiatowego chmielu....
    2024-09-09, 23:07
  • e-prezes
    ?, [Raduga] Time to harvest
    e-prezes
    (...) Konsekwentnie do starych wytycznych i wcześniejszego posta wpiszę co wiem. Czyli nie wiem gdzie I oczywiście na wieki tak zostanie...

Jak już w powyższym wątku wspomniałem, a niestety temat jest wyczerpany... było sobie piwo. Za 6,99 PLN w znanym sieciowym sklepie, w kącie...
    2023-03-27, 17:13
  • e-prezes
    Wąsosz (?), Wawelskie AIPA
    e-prezes
    Piwo dystrybuowane wokół Krakowa i w nim zapewne przez podmiot/hurtownię z Krakowa. Są dedykowane szklanki. Tu wyłapane w lecie pod miastem w Zielonkach.

Generalnie cieszy mnie to, że nie tylko mierne piwa są oferowane w lokalach gastro poza centrum miasta. Ja byłem dość mocno...
    2023-01-29, 17:02
  • sam84
    Kolekcja 546 szklanek i kufli po napojach i piwach
    sam84
    Dzień dobry.

Mam do sprzedania kolekcję 546 szklanek i kufli po piwie, drinkach i napojach, różne pojemności min. 033L oraz 0,5L, 6000 sztuk, polska i zagranica.

Wszystko chce sprzedać jako całość. Oferta wystawiona również na dwóch popularnych serwisach aukcjyjnych....
    2023-01-13, 18:14
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...