Piwo gotowe do oceny
Wąsosz, [Kraftwerk] Movembeer
Collapse
X
-
Wąsosz, [Kraftwerk] Movembeer
Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820Tagi: brak
-
-
Ocena z ARTomatu
Kolor: Słomkowy. [4.5]
Piana: Biała, dość rzadka i szybko opadająca. Pozostawia bardzo niewiele śladów po sobie. [3]
Zapach: Delikatna owocowość, aromaty zbożowo-chlebowe i miód. [3.5]
Smak: Początkowo przede wszystkim uderza olbrzymia chlebowość, która z czasem mija i pojawiają się delikatne nuty owocowo-słodowe. Piwo bardzo lekkie o dużej pijalności, jednak nie puste w smaku. Goryczka niska, ale przyjemna i pasująca swym charakterem do całości. [4]
Wysycenie: Niskie do średniego. Bardzo przyjemne. [5]
Opakowanie: Etykieta bardzo przeciętna, nie zwracająca na siebie uwagi. [3]
Uwagi:
Moja ocena: [3.75]Bo kto piwa nie pije ten jest wywrotowcem, świadomie uszczuplającym dochody państwa, bezideowcem.
Comment
-
-
Ocena z ARTomatu
Kolor: lekko mętny, bursztynowy [4]
Piana: biała, drobna, opada zauważalnie, osadza się na szkle drobna firanką [3]
Zapach: słaby, słodowo-owocowy [3.5]
Smak: typowe jasne piwko do napicia, niestety brak mu pełni i treściwości, w smaku lekka goryczka skontrowana cytrusowymi posmakami, dopiero daleko w tle słodowo-zbożowe akcenty [3]
Wysycenie: jak dla mnie zdecydowanie za duże [3]
Opakowanie: etykieta średniej urody, gładki kapsel [3.5]
Uwagi: Bardziej w dół niż przeciętne piwo, nie podeszło mi choć bez problemu można wypić, choć nie wiem czy odróżniłbym je gdyby w ciemno ktoś dał mi do porównania z Argusem
Moja ocena: [3.25]Ostatnia zmiana dokonana przez becik; 2015-03-07, 18:58.Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
Comment