Tumski, [Bazyliszek] W malinowym chruśniaku

Collapse
X
 
  • Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • dyczkin
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2011.05
    • 3657

    Tumski, [Bazyliszek] W malinowym chruśniaku

    Piwo gotowe do oceny
    Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!

    Moje warzenie // Piwny Wojownik

    Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń

    Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
  • docent
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    • 2002.10
    • 5205

    #2
    Ocena z ARTomatu

    Kolor: Pomarańczowy, średnio zmętniony. [4.5]
    Piana: Niska, drobno pęcherzykowa, całkiem trwała. [4]
    Zapach: Aromat kwaskowy, owocowy, trochę się też pałęta skarpetowo-serowy motyw. [4]
    Smak: Rześka kwaskowość na średnim poziomie, podobnie owocowość, która właściwie nie jest słodka. Dobrze zbalansowane, umiarkowanie kwaskowe. [4.5]
    Wysycenie: Wysokie wysycenie, świetnie orzeźwia. [5]
    Opakowanie: Na razie etykieta zastępcza wyglądająca średnio, a szkoda bo ostatnie grafiki Bazyliszka są fajne. [3]
    Uwagi: Przyjemne piwo zarówno dla wielbicieli kwasów jak i dla początkujących w temacie sour ale.

    Moja ocena: [4.225]
    Attached Files
    Last edited by docent; 2015-01-26, 09:02.
    Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
    Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
    Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
    Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!

    Comment

    • cyoorka
      Porucznik Browarny Tester
      • 2007.03
      • 338

      #3
      Ocena z ARTomatu

      Kolor: Różowe, mętne. [3.5]
      Piana: Niska, szybko znika. [2]
      Zapach: Dziki, szampański, winny. [3.5]
      Smak: Wytrawny, kwaskowy, kompot owocowy, wodnisty. Goryczki brak. [3]
      Wysycenie: Średnie. [4]
      Opakowanie: Etykieta zastępcza. [3]
      Uwagi:

      Moja ocena: [3.15]

      Comment

      Przetwarzanie...
      X