Piwo gotowe do oceny
Okocim, Sezonowe Wiosenne
Collapse
X
-
Okocim, Sezonowe Wiosenne
Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820Tagi: brak
-
-
Ocena z ARTomatu
Kolor: Bardzo jasne złoto. [3.5]
Piana: Tylko na chwilę potem mamy niewiele więcej niż obwódkę. [2]
Zapach: Lekki słód. [3]
Smak: Poprawny smak koncernowego lekkiego piwa. Słodowe z małą goryczką. Plus za brak dodatkowych posmaków ale łeb będzie pewnie strzelał. [2.5]
Wysycenie: Nie małe. Bekanie pewne. [3]
Opakowanie: Prawie jak u rzemieślników. [3]
Uwagi: Wysoko odfermentowane... zwyczajne koncernowe na Biedronkę.
Za te pieniądze ludzie mają 2 Tatry lub Harnasie i tak chyba będą wybierać.
Moja ocena: [2.725]Last edited by Javox; 2015-04-04, 14:25.
-
-
W najgorszym nawet piwie staram się znaleźć coś co może komuś przypaść do gustu. Co znalazłem w tym? Nic. Zabarwiona, lekko gorzka woda, bardzo wysoko nasycona. Prawdopodobnie tak mocne nasycenie ma przykryć brak jakichkolwiek zalet. Koniec oceny.Życie zaczyna się po pierwszej warce :)
Comment
-
-
Ocena z ARTomatu
Kolor: jasnozłocisty, delikatna mgiełka [5]
Piana: biała, drobna, dość obfita, do końca została jedynie marna obwódka wokół szkła [3]
Zapach: słabiutki, lekko zbozowy [3]
Smak: brak pełni i treściwości ale wodniste tez nie było, wypite szybko dla ugaszenia pragnienia i zero negatywnych odbiorów, lekka chmielowa goryczka, na nieźle wyczuwalnej zbozowo-słodowej bazie [3.5]
Wysycenie: troszkę za duże [4]
Opakowanie: podoba mi sie etykieta, firmowy kapsel [5]
Uwagi: Wypite bez problemów, weszło leciutko, ugasiłem pragnienie, nawet smakowało
Moja ocena: [3.45]Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Javox Wyświetlenie odpowiedziZa te pieniądze ludzie mają 2 Tatry lub Harnasie i tak chyba będą wybierać.
Nie wypada się przyznawać, ale wziąłem całą paczkę
Comment
-
Comment