Van Pur, Rastinger Free

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • dyczkin
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2011.05
    • 3657

Van Pur, Rastinger Free

Piwo gotowe do oceny
    Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!

Moje warzenie // Piwny Wojownik

Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń

Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
  • AaLeX
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    🥛🥛🥛
    • 2011.07
    • 695

Kupiłem z ciekawości w Tesco jak może smakować tanie piwo bezalkoholowe. Muszę przyznać że tragedii nie ma, w smaku słodkie, trochę metaliczne, kolor złoty, pianę utworzyło i delikatny lacing nawet został. Nie mam porównania do markowych piw bezalkoholowych ale za 1,49zł naprawdę pozytywne zaskoczenie. Bardzo ładna, niebieska puszka.

Comment

• AaLeX
      Kapitan Lagerowej Marynarki
      🥛🥛🥛
      • 2011.07
      • 695

Piwo nadal trzyma swoje parametry. Bardzo dobry wybór dla kierowców. Jest lepsze od wszystkich bezalkoholowych koncerniaków. Wrażenia smakowe j/w.

Comment

Related Topics

Collapse

• AaLeX
        Frankfurter Brauhaus, Perlenbacher Alkoholfrei
        AaLeX
        Na wstępnie zaznaczę, iż nie jestem miłośnikiem bezalkoholowych piw, ale czasami zdarza mi się takowe wypić. Polskie piwa tego gatunku kojarzą mi się głównie ze słodkim, ryżowym posmakiem. Tutaj mamy zupełnie coś innego. Piwo ma fajną goryczkę i marginalną słodycz gdzieś w tle. Do...
        2024-07-17, 10:35
      • Alkoneser
        Heller-Trum, Bamberger Heinzlein Hell
        Alkoneser
        Zawartość alk: 0,9%
        Nasycenie: lekkie
        Piana: wysoka, szybkoopadająca
        Smak: mała zawartość alkoholu sprawia, że piwa nie sprawia wrażenia aż tak "wodnistego" jak piw bezalkoholowych.

Świetna alternatywa dla piwoszy dbających o formę - niska zawartość...
        2023-10-22, 19:44
      • bastion
        Ukraina, Ivano - Frankivsk, Petlury 2/3, Brovarnia Honir. [Bez wyszynku]
        bastion
        Kolejny z mikrusów w Ivano- Frankivsku, mimo że jest umiejscowiony blisko centrum, zupełnie utaił swoją bytność. Gdyby nie to, że był z nami miejscowy człowiek, to zapewne bym tam nie trafił.
        Od podstaw zbudowana niedawno hala, skrywa praktycznie w jednym pomieszczeniu technologię...
        2022-11-21, 11:52
      • bastion
        Słowacja, Liptovsky Mikulas, Drużstevna 5, Pivovar Nilio.
        bastion
        Wpaść na pomysł żeby na Słowacji otworzyć mikrus warzący tylko piwa bezalkoholowe, to sytuacja jak na razie bez precedensu.
        Mieści się on we wschodniej części miasta w dzielnicy przemysłowej. Jest tam kilka działających za czasów słusznie minionych zakładów, dzisiaj zagospodarowanych...
        2022-11-14, 21:02
      • Krakus
        Oddam puszki
        Krakus
        Hej. Mam do oddania kilka puszek po piwie sprzed ponad 20, 30 lat. Mogę dorzucić trochę innych puszek po napojach bezalkoholowych. Mogą być lekko zakurzone.
        Odbiór osobisty w Warszawie.
        2021-12-13, 19:52
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...