Kolor: złoty, zmętniony. [4.5] Piana: obfita, drobnopęcherzykowa, dziurawi się, ale leniwie opada, zdobi szkło. [4] Zapach: średnio intensywny, głównie aromaty chmielowe, tropiki, żywice, w tle lekka nuta słodowa, pszeniczna. [3.5] Smak: lekkie, orzeźwiające, wyraźne nuty chmielowe, owocowe, goryczka średnia w kierunku niskiej, mogła by być trochę wyższa, na finiszu nuty pszeniczne. [3.5] Wysycenie: średnie, lekko w kierunku wysokiego. [4.5] Opakowanie: ładna grafika, ciekawy sposób przedstawienia parametrów piwa, szkoda tylko, że nie ma pełnego składu. [3.5] Uwagi: warka do 30.09.2015.
Kolor: Jasnozłoty zmętniony. [4] Piana: Biała, bardzo drobna, wysoka i trwała. [4.5] Zapach: Chmiel, zioła, śladowe owoce. Niby OK, ale trochę mi mało... [3.5] Smak: Intensywna goryczka, tło owoców tropikalnych, przez to przebijają się zioła. [4] Wysycenie: Średniowysokie. [4] Opakowanie: Czepiam się, ale... Goły pokal, wafle "cudze", tak se... [3] Uwagi: Piwo kojarzące mi się z letnim gaszeniem pragnienia.
Do tego jest rewelacyjne, do spokojnego picia też całkiem OK.
niby OK, ale spodziewałem się więcej ze strony amerykańskich chmieli. charakterystyczny dla tego piwa był silny posmak gruszek w occie - takich jakie moja babcia robi w słoikach
Ostatnia zmiana dokonana przez GSE; 2016-07-13, 21:28.
Comment