Piwo gotowe do oceny
Wąsosz, Zorro
Collapse
X
-
Wąsosz, Zorro
Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820Tagi: brak
-
-
Ocena z ARTomatu
Kolor: Barwa ciemnej pszenicy/ soku jabłkowego. Nieprzejrzyste. [3.5]
Piana: Słaba, po nalaniu szybko opada pozostawiając skromny kożuszek. Praktycznie bez śladu na ściance. [2]
Zapach: Mało piwny. Dominuje jabłko, które skutecznie maskuje banany, goździki i inne pszeniczne akcenty. Zapach świeży i przyjemny, ale dla soku jabłkowego. [2]
Smak: Słodowy, gęsty z dodatkiem soku jabłkowego. Wyczuwalna jest goryczka, średnio przyjemna, jakby pozostałości pestek. W tle kwasek, który tu mógłby być większy. [3.5]
Wysycenie: Za niskie. [2.5]
Opakowanie: Etykieta wąsata, mało skomplikowana, Brak pełnego składu, kapsel czarny. [3]
Uwagi: Nigdy nie piłem czegoś takiego jak Apple Weizen. Może to tak ma być?
Dużo jabłka mało pszenicy. Warka 25.03.2016.
Moja ocena: [2.75]
-
-
Twoja ocena znaczy, że dobrze oznaczyłem to jako aromatyzowane, Art nie będzie musiał poprawiaćLast edited by dyczkin; 2015-10-11, 13:08.Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Ocena z ARTomatu
Kolor: Ciemne zboże, zmętniony [3.5]
Piana: Niemal nie istnieje, nawet wytrysk nie był obfity [2]
Zapach: Słodowy, pszeniczny - bananowy akcent, słodkość od jabłka. [3]
Smak: Słodowość z dodatkiem soku jabłkowego, minimalna goryczka,z czasem silniej wyczuwalna. Kwasek niemal niewyczuwalny. [3]
Wysycenie: Średnie do wysokiego. [4]
Opakowanie: Takie se [3]
Uwagi: Nie powala to piwo - delikatnie rzecz ujmując.
Moja ocena: [2.975]
Comment
-
Comment