Piwo gotowe do oceny
Roch, Marwari
Collapse
X
-
Roch, Marwari
Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820Tagi: brak
-
-
Ocena z ARTomatu
Kolor: Miodowo-bursztynowy [4]
Piana: Dość obfita i długa. Minusem wygląd - mieszanka drobnych, średnich i grubych bąbli [3.5]
Zapach: Słodkie owoce, chmiel korzenno-tropikalny, delikatna landrynka.
Przyjemna, choć nieco za słodka kompozycja [4]
Smak: Gęste, słodowe, z drugoplanowym posmakiem iglaków, może mango. Goryczka średnia, bardzo krótka. [3.5]
Wysycenie: Średnio niskie, takie w ejlach lubię [4]
Opakowanie: Bezzwrotna butelka, goły kapsel, poza firmową eRką nieczytelna etykieta [3.5]
Uwagi: Dość drogie (8 zł w sklepie), nie przekonało mnie choć ocena wyjdzie wysoka.
Moja ocena: [3.725]
Comment
-
-
Ocena z ARTomatu
Kolor: ciemnozłoty, klarowny. [5]
Piana: wysoka, gęsta, drobna, dość trwała, zostawia obwodkę na szkle. [4.5]
Zapach: intensywny, przyjemny, cytrusy, słodkie owoce tropikalne, iglaki, lekki karmel. [4.5]
Smak: słodowo-chmielowy, słodkawy, cytrusy, grejpfrut, żywica. Goryczka jest krótka, niezbyt mocna jak na deklarowane 60 IBU. Piwo jest gładkie, średnio treściwe, na finiszu dość wytrawne. [4]
Wysycenie: średnie. [5]
Opakowanie: etykieta może być, podobna do innych z tego browaru, brak pełnego składu, nie ma już słowa Session, zostało Oatmeal IPA, kapsel bez nadruku. [3.5]
Uwagi: Smaczne piwo, nieźle pijalne z trochę za słabą goryczką.
Moja ocena: [4.3]
Comment
-
-
Ocena z ARTomatu
Kolor: Nasycony złoty, zamglony. [4]
Piana: Kremowa, bardzo drobna, średniowysoka i trwała. [4]
Zapach: Owoce tropikalne, być może w tle jakieś przyprawy...? Intrygujący. [4]
Smak: Goryczka, taka bardziej sosnowa. Pewna oleistość, wyczuwalne zioła na granicy trawiastości. [4]
Wysycenie: Średnie. [4]
Opakowanie: Czarna eta, w stylu browaru. Wielka litera "R" (gotyk?), z tyłu wyjaśnienie nazwy, takie bardziej końskie . [4]
Uwagi: Smaczne i ciekawe piwo. Nie czuć koniem
Moja ocena: [4]
Comment
-
Comment