Piwo gotowe do oceny
Bazyliszek, Wściekła kaczka
Collapse
X
-
Bazyliszek, Wściekła kaczka
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Tagi: brak
-
-
Chłopaki z Bazyliszka walnęli niezłą petardę. To chyba najbardziej extremalne piwo jakie piłem. Pomimo że złotej barwy, w ustach czuć przypalony torf razem z kablami, ebonitem bandażami i świeżym asfaltem. Grzało po trzewiach, uderzało do głowy - Rafineria to przy nim lemoniada. Zwolennicy perwersji w piwowarstwie powinni obowiązkowo spróbować.
Ja wypiłem całe 0,5 lLast edited by dadek; 2016-03-22, 02:15.
-
-
Gdybym miał tylko okazję ale pewnie tylko beczka i to w okolicach WarszawyVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Tak tylko beczka - jak wszystkie piwa z Bazyliszka. Ale niekoniecznie tylko koło Wawki, we Wrocku bywały piwa z Bazyliszka, może ktoś i Wściekłą zamówił?
Będziesz 7-9.04 na Warszawskim Festiwalu? To naleję Ci PET w Piw Paw i spróbujesz
Comment
-
-
Warszawa to za dalekie progi, ledwo na BGM dojadę, ale dzięki za chęci, Twoje zdrowieVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Ocena z ARTomatu
Kolor: Prawie klarowne złoto. [4]
Piana: Biała, drobna, średniowysoka i niezbyt trwała. [3.5]
Zapach: Wędzonka, taka w kierunku kabli nawet, lekkie tło owoców (leśnych?). [4]
Smak: Także wędzonka, osadza się na zębach , ciekawe, delikatne tło owocowe, śladowy kwasek. [4]
Wysycenie: Średnie. [4]
Opakowanie: Pokal Piw-Paw w Piw-Paw. [3.5]
Uwagi: Jak ktoś lubi piwo wędzone, ale jednak nie takie mega-ekstremalne, to polecam.
Moja ocena: [3.925]
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dadek Wyświetlenie odpowiedziJa wypiłem całe 0,5 l
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedziUwagi: Jak ktoś lubi piwo wędzone, ale jednak nie takie mega-ekstremalne, to polecam.
P.S. I tak za najbardziej ekstremalne piwa, które wypiłem, uznaję Orkiszowe z Czosnkiem i Czarnego Wdowca.Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Comment
-
Comment