Browar na Jurze, Jurajskie IMBEER

Collapse
X
 
  • Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • dyczkin
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2011.05
    • 3657

    Browar na Jurze, Jurajskie IMBEER

    Piwo gotowe do oceny
    Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!

    Moje warzenie // Piwny Wojownik

    Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń

    Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
  • rafalek21
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2015.04
    • 1407

    #2
    Ocena z ARTomatu

    Kolor: Złocisty, delikatnie zamglony. [4.5]
    Piana: Niezbyt wysoka, jasnobeżowa, stosunkowo szybko opada, bardzo delikatnie zdobi szkło. [3]
    Zapach: Zdominowany przez imbir, średnio intensywny [3]
    Smak: Na początku imbir, potem znaczna słodycz, z delikatnym kwaskiem. Po za tym piwo jest puste w smaku - smakuje jak woda z cukrem i imbirem. [2.5]
    Wysycenie: Średnie - w porządku. [4]
    Opakowanie: Przyzwoita, minimalistyczna etykieta z kompletem informacji. [3.5]
    Uwagi: Zdecydowanie nie dla mnie, odpuściłem sobie po kilku łykach. Puste, zalepia, słodkie jak cholera(3,5% z 14 st plato). Warka 11.2016

    Moja ocena: [2.95]

    Comment

    • Pancernik
      Pułkownik Chmielowy Ekspert
      🥛🥛🥛🥛🥛
      • 2005.09
      • 9793

      #3
      Ocena z ARTomatu

      Kolor: Bledziutkiej herbaty, mętny. Nieciekawy. [3.5]
      Piana: Biała, bardzo drobna, dość wysoka i trwała. [4]
      Zapach: Imbir. Chyba... Zabija całą resztę... [2.5]
      Smak: Słodycz, słodycz, słodycz, imbir, kwasek, cytrusy. Nie moja bajka, ciężko się pije . [3]
      Wysycenie: Średniowysokie, może więcej gazu tchnęłoby w ten napój jakieś życie? [3.5]
      Opakowanie: Ciekawa, oryginalna eta, najlepsza strona piwa. Wprowadziła mnie w błąd, chyba nie kupiłbym piwa imbirowego. [4]
      Uwagi: Dałem jakoś radę, ale tylko dlatego, że byłem po skoszeniu sporego trawnika w upalny wieczór.

      Moja ocena: [3.025]

      Comment

      Przetwarzanie...
      X