Piwo gotowe do oceny
Browar Jana, Zajcew
Collapse
X
-
Browar Jana, Zajcew
Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820Tagi: brak
-
-
Ocena z ARTomatu
Kolor: Brązowoczarny nieprzejrzysty. [4]
Piana: Beżowa, bardzo drobna, wysoka, średniotrwała. [4]
Zapach: Kawa, czekolada i słód karmelowy. Porządna klasyka gatunku . [4]
Smak: Na początek wysuwają się posmaki winne z muśnięciem suszonych owoców (ale to żaden kompot wigilijny, potwierdzam ), lekkie nuty ziemno-popiołowe, delikatny akcent alkoholu. [4.5]
Wysycenie: Wiadomo, niskie... [4]
Opakowanie: Nota uśredniona - piwo lane na WFP. Nurtuje mnie nazwa - snajper? siatkarz? łyżwiarz? Ki Zajcew??? [3.5]
Uwagi: Bardzo smaczne, poważne piwo dla poważnych facetów (ale raczej bez brody ). Polecam do spokojnej degustacji z mlaskaniem .
Moja ocena: [4.175]
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedziNurtuje mnie nazwa - snajper? siatkarz? łyżwiarz? Ki Zajcew??? [3.5]
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedziNurtuje mnie nazwa - snajper? siatkarz? łyżwiarz? Ki Zajcew???Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dadek Wyświetlenie odpowiedziNo co Ty Pancerny, kultowego serialu Extradycja nie oglądałeś? Zajcew był rezydentem mafii rosyjskiej w Polsce a grał go Alosza Awdiejew
Comment
-
-
Comment
-
-
-
A w kolejce pewnie czeka jeszcze Dmitrij Ławrinienko... .
Browar Jana z ogniem igra, tu pomniki się likwiduje, a oni pod prąd historii... Pod prąd prawa... Pod prąd sprawiedliwości... Za grosz instynktu samozachowawczego .
Comment
-
-
Ocena z ARTomatu
Kolor: Czarny, pod żarówkę wiśniowe przebłyski. [4.5]
Piana: Brązowa, trochę za krótka, ale nieźle zdobi szkło. [3.5]
Zapach: Wiśnia, czekolada, śliwowica lekka na finiszu. [3.5]
Smak: Słodycz średnia i dobrze, ale goryczka jakaś prawie metaliczna, Na szczęście dominują tu owoce, głównie suszone i ciemne, a alkohol jest sprytnie ukryty. Jest trochę kawy, a końcowe odczucie to jakbym pił wzmocniony porter bałtycki, a nie RIS. [4]
Wysycenie: Niskie. [4.5]
Opakowanie: Na etykiecie jakiś sowieciarz z petem w gębie. Nie chcę dochodzić, kto to był Zajcew, nie interesuje mnie to. Fikuśna buteleczka 330 ml i pełny skład. [4.5]
Uwagi: Wybitny RIS to nie jest, ale można spokojnie sobie wypić małymi łyczkami przy weekendzie.
Warka 13.10.2016.
Moja ocena: [3.85]
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika DariuszSawicki Wyświetlenie odpowiedzi...można spokojnie sobie wypić małymi łyczkami przy weekendzie.
Comment
-
Comment