Piwo gotowe do oceny
Browar Jana, [Browar Jana] [Widawa] John Smoker
Collapse
X
-
Browar Jana, [Browar Jana] [Widawa] John Smoker
Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820Tagi: brak
-
-
Ocena z ARTomatu
Kolor: Nieprzejrzysty czarny, jak rtg płuc smokera . [4]
Piana: Beżowa, bardzo drobna, wysoka i trwała. [4.5]
Zapach: Mleczna czekolada, karmel i kawa. Bardzo trudno mi wywąchać wędzonkę... [3.5]
Smak: Lekko oleisty. Gorzka czekolada, bardzo daleki posmak (jest! jest!) wędzonki. Wodnistości (i dobrze) brak. [4]
Wysycenie: Niskie. [4]
Opakowanie: Estetyczne, charakterystyczne, starannie wykonane. Ale... mnie się nie podoba... Tzn. kapsel browaru mi się podoba. [3.5]
Uwagi: Stout fajny, konkretny, szkoda, że wędzenie takie... ...homeopatyczne.
Moja ocena: [3.85]
-
-
W aromacie dużo karmelu, trochę kawy i lekka wędzonka (w pierwszej chwili miałem nieapetyczne w kontekście piwa skojarzenie z papierem po wędzonym dorszu, tak! nie makreli, nie szprotach a dorszu).
Smak płytki jak na ten ekstrakt. Czekolada, palony słód, wędzonka i sporo kwasku. Od ponad szesnastu ballingów oczekuję jednak więcej głębi.
Dobra wędzonka dla nielubiących wędzonki oraz dobra wędzonka dla chcących wypić więcej niż dwa wędzone pod rząd. Piwo mnie nie oczarowało a wychodzi, że je pod pewnymi warunkami polecamLast edited by leona; 2016-05-22, 19:48.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedziUwagi: Stout fajny, konkretny, szkoda, że wędzenie takie... ...homeopatyczne.
Comment
-
Comment