Piwo gotowe do oceny
Widawa, Imperial Wild Black Kiss SM Whisky BA
Collapse
X
-
Widawa, Imperial Wild Black Kiss SM Whisky BA
Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820Tagi: brak
-
-
Ocena z ARTomatu
Kolor: Czarny, nieprzejrzyste. [4.5]
Piana: Brak. Coś tam syczy na początku po czym znika nie pozostawiając po sobie śladu. [1]
Zapach: Na pierwszym planie nutki dzikie - siano, ogórek kiszony, aronia. Poza tym drewno, whisky, czerwone owoce. Na butelce nie było info, że piwo jest dzikie ale pachnie ... ciekawie. [4]
Smak: Słodycz walczy o pierwszeństwo z cierpkością. Czuć destylat na zbyt wysokim poziomie. Goryczka nieprzyjemna, alkoholowa, zalegająca. Piecze podczas przełykania. [3]
Wysycenie: Niskie, OK. [4.5]
Opakowanie: Ascetyczna eta, niedokładny skład. [2.5]
Uwagi: Warka 22.11.16 Brak notki, że piwo jest dzikie czy to, że zdziczało dyskwalifikuje trochę ten wypust. Wypiłem ale chyba nie tego się spodziewałem.
Moja ocena: [3.275]Last edited by Dzoshu; 2016-08-01, 22:23.
-
-
Ocena z ARTomatu
Kolor: Czarny, nieprzejrzyste. [4.5]
Piana: Nie chce się tworzyć. Oblepia szkło. [3.5]
Zapach: Czekolada, nutki ziemiste ocierająca się o torf, destylat. Drewno i wanilia z beczki. Kiszony ogórek wychodzi tylko po zamieszaniu. Całkiem przyjemny. [4]
Smak: Lekka cierpkość na wstępie ale w piwie zostało dużo słodyczy. Gorzka czekolada, likier, czerwone owoce. Whisky daje o sobie znać w subtelny sposób lekkim rozgrzewaniem podczas przełykania. [4]
Wysycenie: Niskie, OK. [4.5]
Opakowanie: Nudna etykieta, niedokładny skład. [3]
Uwagi: Warka 7.10.16 Zniechęcony skwaśniałymi barrel agedami Widawy, tutaj totalne zaskoczenie - bardzo przyjemny wypust.
Moja ocena: [3.95]Last edited by Dzoshu; 2016-08-28, 18:40.
Comment
-
Comment