Połczyn-Zdrój, Fresh Beer Project Ice Tea

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• darekd
    Hiszpania, Barcelona, Carrer de Provença 365, Espiga Craft Beer Shop
    darekd
    Espiga, to znany kataloński browar kraftowy działający od 2011 r. Jego piwa są dostępne w różnych miejscach w Barcelonie, ale ich głównym miejscem jest sklep położony ok. 500 metrów od kościoła Sagrada Família.

Przyjemna obsługa, dużo lodówek, dodatkowo bodaj 4 nalewaki...
    2025-01-02, 01:56
  • pebejot
    Grenada, L'anse Aux Epines, West Indies Beer Company
    pebejot
    Grenada to kolejny wyspiarski kraj na Karaibach z browarem restauracyjnym.
    Na samym południowym skrawku wyspy działa browar West Indies Beer Company.
    Obiekt znajduje się przy drodze prowadzącej na plażę Lance Aux Epines Beach w odległości 2,5 km od międzynarodowego lotniska i 7...
    2023-04-19, 10:27
  • pebejot
    Gruzja, Tbilisi, Irakli Abashidze 22, Number 8 Craft Beer Club
    pebejot
    Malutki minibrowar na jednej z ulic dynamicznie rozwijającego się stołecznego miasta Tbilisi, które zdziera radziecką maskę i przybiera kształt nowoczesnej nowoczesnej światowej metropolii.
    Lokal mieści się w kamienicy. Przychodzą tu kulturalni ludzie zarówno miejscowi jak i obcokrajowcy,...
    2024-07-01, 05:24
  • ART
    Gliwice, Górnych Wałów 30, Beer Brothers
    ART
    Miejscówka gdzie ongiś mieścił się Dobry Zbeer. Czyli piwnica z wejściem "od podwórka". Schody prowadzące pod ziemię. Wewnątrz wIele zakamarków, Salek jest kilka, wyboru piw z wajchy 16. Więc trzyma się świeckiej tradycji.

O ile klimat lokalu jako taki jest super,...
    2024-03-02, 01:40
  • pebejot
    Albania, Tirana, Rruga Deshmoret e 4 Shkurtit, Kaon Beer
    pebejot
    Stolica Albanii rozwija się w tak dynamicznym tempie, że po ponownym odwiedzeniu Tirany po 16 latach nie mogłem uwierzyć gdzie jestem.
    Gdy byłem tu po raz pierwszy w 2007 roku było to prowincjonalne miasteczko bez ładu i składu z niską zabudową, brudnymi ulicami, obdrapanymi i zaniedbanymi...
    2023-12-27, 00:28
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...