Pracownia Piwa, Markowy Respirator

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• Prusak
    Browar Markowy, Hajnowskie Jasne Pełne
    Prusak
    E: 12%
    A: 4, 6%
    Mam kłopot z tym piwem, bo parametry jego są takie same jak Polskiego Lagera z tego samego browaru (tam się sypnąłem wpisując 4, 8 alko, i nie mam już możliwości edytowania, ale było, tak jak tu 4, 6).
    Piłem bezpośrednio po Polskim Lagerze i na 99,9% jestem...
    2024-09-20, 19:15
  • Prusak
    Browar Markowy, Polski Lager
    Prusak
    E: 12 Blg
    A: 4, 8% obj.
    Chmielone Marynką i Lubelskim.
    Zaskakująco wysoka piana, i choć bo 2 - 3 minutach ipada, na powierzchni poza obrączką utrzymuje się kożuszek. Jesr lacing i to osadzanie się dość obfite.
    Barwa jasnożółta, przejrzysta.
    Nic nie wywąchałem,...
    2024-09-20, 17:02
  • ART
    Wielkie uaktualnienie 2015 - Pracownia Piwa, Modlniczka ul. Kasztanowa 31
    ART
    Kolejny rok z rzędu...

Z racji mnogiej liczby piw w bazie danych i w tym roku czeka nas podsumowanie poprawności listy piw branych pod uwagę m.in. w Plebiscycie na Piwo Roku, komentarze też mi posłużą do uporządkowania spraw w BrowarBizie, zatem liczę na owocną współpracę...
    2014-12-18, 23:48
  • pebejot
    Hajnówka, Batorego 3, Firmowy sklep spożywczo-rybny Browaru Markowy
    pebejot
    W centrum Hajnówki przy ul. Batorego 3, kilometr od dworca kolejowego znajduje się sklep rybny, który od niedawna jest również sklepem firmowym browaru "Markowy" z Hajnówki.

Między pastą z makreli a wędzonym pstrągiem sklepik oferuje całą gamę piw butelkowych w niezwykle...
    2021-01-19, 12:18
  • dadek
    Hajnówka, Gajowa 1 a, Browar Markowy (nowy)
    dadek
    Od 10.08.2020 z zacną ekipą w postaci Promila i Docenta wybraliśmy się na kilka dni Podlasie, m.in. do Hajnówki. Można by powiedzieć - NARESZCIE! Bo niesamowicie sympatyczny człowiek jakim jest właściciel i piwowar browaru Markowego czyli Marek Dziubonos, zapraszał nas już wielokrotnie....
    2020-09-06, 02:16
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...