Piwo gotowe do oceny
Sądecki, Amercan Amber
Collapse
X
-
Sądecki, Amercan Amber
Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820Tagi: brak
-
-
Ocena z ARTomatu
Kolor: ciemny bursztyn z rubinowymi przebłyskami [5]
Piana: drobna do średniej, szybko redukuje się do cienkiej warstewki, która utrzymuje się dłuższą chwilę [3.5]
Zapach: intensywnie karmelowy, słodowy, chmiele amerykańskie nie zauważalne [3.5]
Smak: słodkie, karmelowe, końcówka goryczkowa z zalegającym alkoholem, całość dość ciężka w odbiorze (niska pijalność), kojarzy się z mocnym lagerem z regionalnego browaru, Ameryki nie zanotowałem [2.5]
Wysycenie: średnie [4]
Opakowanie: ascetyczna etykieta z minimalną ilością informacji, kapsel "golas" [3]
Uwagi:
Moja ocena: [3.175]
-
-
Ocena z ARTomatu
Kolor: bursztyn wpadający w pomarańcz [4.5]
Piana: beżowa, drobna, kremowa, mocna i zwarta, do końca zostaje kożuszek na szkle [4]
Zapach: delikatny i miły, owocowo-cytrusowo-słodowy [3.5]
Smak: dość pełne i treściwe, fajna goryczka, bardzo dobrze wyczuwalna, i miła w smaku, dobrze skomponowana z lekkim owocowym posmakiem i bardzo dobrą bazą słodową, fajne orzeźwiające piwo i co najważniejsze - smaczne [4]
Wysycenie: minimalnie za dużo [4.5]
Opakowanie: minimalistyczna, prosta etykieta ale zdecydowanie wole takie niż komiksowe rysunki [4]
Uwagi: Fajne i bardzo dobre piwo
Moja ocena: [3.875]Last edited by becik; 2018-04-22, 20:27.Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
Comment