Piwo gotowe do oceny
ReCraft, [ReCraft/Browar Domowy Jarząb] IRA Battl
Collapse
X
-
ReCraft, [ReCraft/Browar Domowy Jarząb] IRA Battl
Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820Tagi: brak
-
-
Ocena z ARTomatu
Kolor: Lekko zmętniony bursztynowy. [4]
Piana: Białokremowa, wysoka, bardzo drobna i trwała. [4]
Zapach: Czuję głównie karmel, ale z fajnym chmielowym twistem . [4]
Smak: Tutaj także karmel, ostrzejszy akcent goryczki chmielowej i daleki posmak ziołowy. Dobrze zbilansowany... [4]
Wysycenie: Średnie. [4]
Opakowanie: Pite na WFP. Niby ocena winna być uśredniona, ale białe koszule gentlemanów z Recrafta zrobiły robotę . [4.5]
Uwagi: Kolejne smaczne i ciekawe piwo z R. Może to i zaczyna być nudne, ale mnie to nie przeszkadza... .
Moja ocena: [4.025]
-
-
Ocena z ARTomatu
Kolor: Bursztynowy lekko w stronę miedzi, mętne. [4]
Piana: Kremowa, niezbyt wysoka, ale trwała, ładny osad na szkle. [4]
Zapach: Orzechy laskowe, zboże i angielskie chmiele ( a w sumie powinny być irlandzkie tyle że ja żadnego chmielu z Irlandii nie znam ). [4]
Smak: Wyraźnie słodowe i orzechowe piwo, ale goryczka też niezgorsza, ziołowa i lekko popiołowa. Pięknie zbalansowane i bez wad. [4.5]
Wysycenie: Średnie, odpowiednie dla tego piwa. [4.5]
Opakowanie: Bardzo uboga etykieta, kontra jest dużo większa, a na niej oprócz drożdży pełny skład. Są też sugerowane potrawy i tu jest narysowany kurczak i krowa. Nie jestem wegetarianinem, ale nie podoba mi się to. [2.5]
Uwagi: Bardzo smaczne piwo, wypiłem z wielką przyjemnością, choć cały czas mam zagwozdkę co to piwo ma wspólnego z Irlandią.
Piwo jest niepasteryzowane i niefiltrowane, termin do 30.08.2017.
Moja ocena: [4.15]
Comment
-
Comment