Piwo gotowe do oceny
Żywiec, Heineken 3
Collapse
X
-
Żywiec, Heineken 3
Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820Tagi: brak
-
-
Zmówili się? KP reaktywuje Leszka Lite, a GŻ wprowadza z Henryka 3?
A Carl? Mają w ofercie coś w ten deseń?
Jest rynek zbytu na takie piwo? Ani to soczek pokroju tych shandy czy tam innych radlerów, ani jakiś 0% jakie też coraz bardziej się rozpychają.
Nie oszukujmy się Lech czy Heniek 5% a ich 3% odpowiedniki to raczej nie będzie szok jakościowy.Last edited by marqqq; 2017-03-28, 18:30.
-
-
Szoku jakościowego nie ma. Wyprane ze smaku i zapachu, nawet bardziej niż wyroby GŻ gorszego sortu.
Goryczka minimalna, na poziomie autosugestii. Lekki kwasek w smaku.
Zapach niezauważalny.
Może byłoby i dobre na gaszenie pragnienia w upały, ale ta cena (!) 3,99zł powala na kolana.
Comment
-
-
-
Korpo logika
Nakład na reklamę czy opakowanie bez zmian.
Mniejszy baling, mniej alko to i cena .......... wyższa.
Raczej drugiego czy trzeciego sezonu to piwo nie doczeka
Comment
-
-
Ocena z ARTomatu
Kolor: słomkowy, 3 bo nie lubię słomkowego koloru [3]
Piana: mizerna, grube pęcherze, od razu po nalaniu rozłażą się jak robaki na trupie i znikają [2]
Zapach: gotowanej kukurydzy, metaliczny, lekko mdławy [2]
Smak: leciutkie, spodziewałem się wodnistości ale na całe szczęście w miarę treściwe, wypić się da, goryczka minimalna, słaby posmak metaliczny, i kukurydziana słodkawość jakby ja wygotowano [2]
Wysycenie: zdecydowanie przegazowane [3]
Opakowanie: puszka jak puszka, brzydka nie jest, ładna też nie [2.5]
Uwagi: napój mało smaczny
Moja ocena: [2.125]Last edited by becik; 2017-09-11, 21:47.Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
Comment