Piwo gotowe do oceny
Okocim, Czeska Szyszka
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika marqqq Wyświetlenie odpowiedziCo to za cudo? Widział ktoś?Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Czyli co? Nikt nie zmienił tytułu wątku?
Skusiłem się dzisiaj mając do wyboru butelkowego portera czy laną "nowość". Oczywiście wiedziałem co to twór ten, który to sygnuje, ale spodziewałem się więcej chmielu i w ogóle więcej, choć niekoniecznie %. Smakował jak koncernowy lager, tyle, że miał dłużej pianę. Chmielu było trochę więcej niż ciut za mało. A z Czechami to miało niewiele wspólnego.
Comment
-
-
trochę więcej niż ciut za mało
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziCzyli co? Nikt nie zmienił tytułu wątku?
Skusiłem się dzisiaj mając do wyboru butelkowego portera czy laną "nowość". Oczywiście wiedziałem co to twór ten, który to sygnuje, ale spodziewałem się więcej chmielu i w ogóle więcej, choć niekoniecznie %. Smakował jak koncernowy lager, tyle, że miał dłużej pianę. Chmielu było trochę więcej niż ciut za mało. A z Czechami to miało niewiele wspólnego.
Genialna miara: "trochę więcej niż ciut za mało" Niejednego matematyka Waść właśnie sponiewierał I dobrze - należy im sięniepoprawny czechofil
Młody junaku pamiętaj: zbilansowana dieta to piwo w obu dłoniach!
WISŁA MISTRZ!
Comment
-
Comment