Piwo gotowe do oceny
BeerLab, Piaseczyńskie Leśny Lager
Collapse
X
-
BeerLab, Piaseczyńskie Leśny Lager
Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820Tagi: brak
-
-
Ocena z ARTomatu
Kolor: pomarańczowy, lekko mętny [3.5]
Piana: bardzo mierna, po nalaniu kilkucentymetrowy kożuszek, który zaczął opadać w błyskawicznym tempie do kilku bąbli na piwie [2]
Zapach: słodowo-sosnowy [3]
Smak: treściwość średnia, goryczka chmielowo-iglasto-żywiczna, lekko wyczuwalna cytrusowa nuta, cierpki posmak jałowca, czasem przemykający na języku słodowy posmak, ogólnie smaki źle zbalansowane, bardziej są to leśne produkty z piwem niż piwo na bazie tychże [2.5]
Wysycenie: za dużo o parę bąbelków [3.5]
Opakowanie: prosta etykieta z serii "piaseczyńskiej", gładki kapsel [4]
Uwagi: Mierne piwo, wypić wypiłem ale trochę się namęczyłem
Moja ocena: [2.8]Last edited by becik; 2017-07-14, 20:08.Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
-
-
Ocena z ARTomatu
Kolor: Złoty zmętniony. [4]
Piana: Biała, średniodrobna, średniowysoka, w sumie niezbyt trwała. [3]
Zapach: Lekkie ciasteczko, słód nieco przypalony. Trochę liczyłem na zapach lasu . [3.5]
Smak: Jakaś dziwna goryczka, może faktycznie leśna, łodygowa... W tle trochę mulącej słodkości, nic szczególnego. [3]
Wysycenie: Średnie w kierunku wysokiego. [4]
Opakowanie: W serii z owcą, biała eta z jasnozielonymi akcentami. Biały kapsel. [4]
Uwagi: ...nie urywa. Można wypić, no... raz, do oceny. Więcej raczej nie ma powodu /
Moja ocena: [3.325]
Comment
-
-
Ocena z ARTomatu
Kolor: Mętny złoto-pomarańczowy . [4]
Piana: Wysoka , oczka o różnych wielkościach ale nietrwała . [3]
Zapach: Słodowo-ziołowy , jałowiec . [3.5]
Smak: Ziołowy ,jałowiec , goryczka poniżej średniej . [4]
Wysycenie: Za wysokie . [3]
Opakowanie: Przejrzyste , pełny skład i firmowy kapsel . [4.5]
Uwagi: Smak dość oryginalny , dla mnie wyróżnia się na plus . Szybko znikło z kufla po powrocie z lasu . Za cenę 2,49 zł dobre piwo .
Moja ocena: [3.7]
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika LESNICZYy Wyświetlenie odpowiedziZa cenę 2,49 zł dobre piwo .
Comment
-
Comment