Łódzkie, Krafter Lager

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • dyczkin
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2011.05
    • 3657

Łódzkie, Krafter Lager

Piwo gotowe do oceny
    Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!

Moje warzenie // Piwny Wojownik

Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń

Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
  • AaLeX
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    🥛🥛🥛
    • 2011.07
    • 703

Piwo to jest mocno słodowe, goryczki nie ma wcale. Piana kiepska, szybko znikła, nie zostało nic. Kolor złoty, zapach słodowy, typowy dla tego browaru. Jak ktoś lubi słodowe piwa, to mu zasmakuje. Ocena 2,5/6.

Comment

Related Topics

Collapse

• ART
      Wielkie uaktualnienie 2015 - Łódzkie, Łódź ul. Północna 35
      ART
      Kolejny rok z rzędu...

Z racji mnogiej liczby piw w bazie danych i w tym roku czeka nas podsumowanie poprawności listy piw branych pod uwagę m.in. w Plebiscycie na Piwo Roku, komentarze też mi posłużą do uporządkowania spraw w BrowarBizie, zatem liczę na owocną współpracę...
      2014-12-18, 23:36
    • Alkoneser
      Browary restauracyjne w Polsce
      Alkoneser
      Cześć,
      mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
      2024-08-05, 12:26
    • darekd
      Lubrow, Słodowe
      darekd
      Vienna lager, ale w składzie dodatkowo żytni słód i płatki pszenne. Pierwszy mój taki wiedeńczyk...

Ekstr. 12,5%
      5,2% alk.

Aromat - słodowy, lekki tost, ciut toffi, chmielowe muśnięcie
      Piana - wysoka, zwarta, trwałość średnie z dłuższym kożuszkiem,...
      2024-07-26, 23:10
    • ART
      Midtfyns, Chilli Tripel
      ART
      Słodowe, chilli zauważalne, dopełniające ale nie przesadzone, lekkie pieczenie po dłuższym czasie spożywania, suszone owoce, maillardy, czerwonawo-bursztynowawa barwa, klarowne, piana zupełnie kiepska,

Ale ale... etykieta ma wytłoczenia braill-owskie!

Aaaa Piwo ucieka...
      2024-02-16, 22:57
    • kaczka116
      Łódzkie, Krafter Mocny
      kaczka116
      Piwo gotowe do oceny
      2018-01-08, 19:08
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...