Piwo gotowe do oceny
Browar Zakładowy, [Zakładowy/Widawa] Zaprawa
Collapse
X
-
Browar Zakładowy, [Zakładowy/Widawa] Zaprawa
Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820Tagi: brak
-
-
Wypite, w ostatnią sobotę, w Szynkarnii, było wzorcowym przykładem DMS-u w piwie. Gotowane warzywa z rosołu, aż się patrzy Po ociepleniu, zielony groszek konserwowy. Dobrze, że wziąłem tylko 0,15l.Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
-
-
Ocena z ARTomatu
Kolor: Jasnozłoty, za bardzo mętne. [3.5]
Piana: Biała, niska, przylepia się do ścianki szkła co jest główną zaletą. [3]
Zapach: Cztery bardzo wyczuwalne aromaty, aczkolwiek tylko jeden kojarzony z piwem, mianowicie: groszek konserwowy, kukurydza, miód i ten ostatni pozytywny to mokra trawa. [2]
Smak: Słodowy, średnio treściwe, sporo zboża, a także trawiasty chmiel. Orzeźwiające i gładkie w odczuciu. [4]
Wysycenie: Wysokie. [4]
Opakowanie: Prosta etykieta, przypomina czasy PRL, brak dokładnego składu, zamazany termin ważności. [2.5]
Uwagi: Smaczny helles, tylko lepiej przy piciu zatkać kulfona. Piwo jest niepasteryzowane i niefiltrowane z datą ważności do 07.04.2019.
Moja ocena: [3.1]
Comment
-
Comment