Piwo gotowe do oceny
ReCraft, [Brodacz] Sentymentalne
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kaczka116 Wyświetlenie odpowiedziPiwo gotowe do oceny
-
-
Zatem w Chorzowie?Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyczkin Wyświetlenie odpowiedziZatem w Chorzowie?
Na etykietach Brodacza zawasze jest podane miejsce warzenia. Tak trudno spojrzeć na etykietę?
Podobny przypadek był ostatnio z Hajerem, który nie warzy już w ReCrafcie od dawna.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Promil03 Wyświetlenie odpowiedziNie mam pojęcia gdzie, ale dziwię się, że dodawane tu są piwa na "pałę".
Na etykietach Brodacza zawasze jest podane miejsce warzenia. Tak trudno spojrzeć na etykietę?
Podobny przypadek był ostatnio z Hajerem, który nie warzy już w ReCrafcie od dawna.
Wysłane z mojego FIG-LX1 przy użyciu Tapatalka
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Promil03 Wyświetlenie odpowiedziNie mam pojęcia gdzie, ale dziwię się, że dodawane tu są piwa na "pałę".
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kaczka116 Wyświetlenie odpowiedziGdzie Hajer warzy? Bo oni nie piszą miejsca warzenia
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Promil03 Wyświetlenie odpowiedziTego nie wiem. Kiedyś warzyli w Bytomiu.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kaczka116 Wyświetlenie odpowiedzino a odnosnie ReCraftu, z dupy nie wzialem (przepraszam za wyrazenia) informacji, ze uwarzyli u Was te piwa.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Promil03 Wyświetlenie odpowiedziHmm... to teraz jestem w szoku, bo to albo bardzo stare piwo, albo walą na butelki stare etykiety. Zmyliła mnie data dodania piwa do naszej bazy, bo to nie jest nowe piwo.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Promil03 Wyświetlenie odpowiedziTego nie wiem. Kiedyś warzyli w Bytomiu.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziW Gryfie i Marysi jak byłem w zeszłym roku warzyło 8 kontraktów. Zmienili w Marysi warzelnię na dużo większą, a jeszcze postawili trzeci browar w Mstowie. Mają duże moce.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kaczka116 Wyświetlenie odpowiedziAle 3 w Mostowie się chyba nie uruchomił? Jeżeli dobrze liczę to w obu Szczyrzycach warzy ok 20 kontraktów?
Comment
-
Comment