Nie mam pojęcia gdzie, ale dziwię się, że dodawane tu są piwa na "pałę".
Na etykietach Brodacza zawasze jest podane miejsce warzenia. Tak trudno spojrzeć na etykietę?
Podobny przypadek był ostatnio z Hajerem, który nie warzy już w ReCrafcie od dawna.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Promil03
Na etykietach Brodacza zawasze jest podane miejsce warzenia. Tak trudno spojrzeć na etykietę?
Podobny przypadek był ostatnio z Hajerem, który nie warzy już w ReCrafcie od dawna.
Gdzie Hajer warzy? Bo oni nie piszą miejsca warzenia
no a odnosnie ReCraftu, z dupy nie wzialem (przepraszam za wyrazenia) informacji, ze uwarzyli u Was te piwa.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kaczka116
no a odnosnie ReCraftu, z dupy nie wzialem (przepraszam za wyrazenia) informacji, ze uwarzyli u Was te piwa.
Hmm... to teraz jestem w szoku, bo to albo bardzo stare piwo, albo walą na butelki stare etykiety. Zmyliła mnie data dodania piwa do naszej bazy, bo to nie jest nowe piwo.
Hmm... to teraz jestem w szoku, bo to albo bardzo stare piwo, albo walą na butelki stare etykiety. Zmyliła mnie data dodania piwa do naszej bazy, bo to nie jest nowe piwo.
Ja uzupełniłem braki po prostu, a pewny byłem bo wiedziałem, że piszą miejsce warzenia
W Gryfie i Marysi jak byłem w zeszłym roku warzyło 8 kontraktów. Zmienili w Marysi warzelnię na dużo większą, a jeszcze postawili trzeci browar w Mstowie. Mają duże moce.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes
W Gryfie i Marysi jak byłem w zeszłym roku warzyło 8 kontraktów. Zmienili w Marysi warzelnię na dużo większą, a jeszcze postawili trzeci browar w Mstowie. Mają duże moce.
Ale 3 w Mostowie się chyba nie uruchomił? Jeżeli dobrze liczę to w obu Szczyrzycach warzy ok 20 kontraktów?
Aromat - początkowo żywiczno owocowy chmiel. Owoce nieco słodsze, tropikalne, coś jak ananas, liczi, potem kokos (ale to może wraz słodszą owsianą nutą, bo owsa sypnęli w postaci słodu i płatków)
Comment